GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  AREST

Cine e presupusul criminal al românului Tudor Simionov: a mai fost condamnat, iar tatăl său a primit închisoare pe viață pentru acte de terorism

Abu Hamza (stânga), Imran Mostafa Kamel (dreapta)
Abu Hamza (stânga), Imran Mostafa Kamel (dreapta)

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 16:00

Imran Mostafa Kamel (26 de ani) a fost arestat miercuri, fiind suspect de uciderea românului Tudor Simionov (33 de ani) în noaptea de Revelion într-un club din Londra.

  • Tudor Simionov, românul ucis în noaptea de Revelion în timp ce își exercita slujba de bodyguard la un club exclusivist din Londra, era un fost canotor al clubului Dinamo. 
  • Tudor făcea parte dintr-un program destinat caonotorilor veterani, unde a obținut și o medalie la Campionatul European din 2018.

În plus, acesta e judecat și pentru deținerea de arme cu scopul de a crea panică, după ce a produs un alt incident în dimineața zilei de 1 ianuarie. Acesta a fost prezentat astăzi în fața magistraților din Westminster. Autoritățile britanice susțin că cele două incidente n-au legătură între ele.

Totodată, Imran Mostafa Kamel a mai fost arestat în 2012, fiind găsit vinovat pentru jaf armat după ce a spart un magazin de bijuterii alături de alte persoane. Atunci a fost condamnat la 11 ani de închisoare, dar la finalul anului 2017 a fost eliberat, deși executase mai puțin de jumătate din sentință.

Tatăl condamnat pe viață pentru terorism

De menționat e că Imran Mostafa Kamel e fiul lui Abu Hamza (60 de ani), un cleric care ispășește pedeapsa cu închisoarea pe viață într-o pușcărie de maximă siguranță din Colorado.

Abu Hamza este un cleric egiptean, iar în 2004 a fost arestat de poliția britanică după ce Statele Unite ale Americii au cerut ca aceasta să fie extrădat pentru că făcea obiectul unor acuzații grave. Ulterior a fost acuzat de autoritățile britanice de 16 infracțiuni printre care și instigare la violență și ură rasială. În SUA a fost acuzat de acte de terorism și condamnat la închisoare pe viață.


Tudor Simionov

 Citește și:

Tudor Simionov, EROUL român ucis la Londra, a fost canotor la clubul Dinamo! Avea în palmares o medalie europeană

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
kordell
kordell  •  03 Ianuarie 2019, 20:30
Postat de retmy pe 03 Ianuarie 2019, 17:18

Da ba suntem hotii rau in comparatie cu aia din vest , pai nu ai vazut cate miliarde de euro au furat romanii cu firmele lor auto , sau cum au furat bancile romanesti in olanda tot miliarde . Mai sunt prostalai care spun ca strainii de la noi care saracii nici nu au firme si nici capital fura de rup iar firmele romanesti marile multinationale "romanesti " nu fura deloc Ce bancile de la noi care au capital majoritar romanesc care de 7 ani sunt pe pierderi se cheama ca fura , nu binenteles, furtul este considerat de la 5 mii in jos :)))))) sau daca tot folosim aceeasi unitate de masura sa spunem ca romanii nu fura ci doar fac inginerii financiare,

Ai lucrat la IMGB ?

kordell
kordell  •  03 Ianuarie 2019, 20:29
Postat de Leonard Crassas pe 03 Ianuarie 2019, 16:33

Sa facem bine si s-i integram si la noi pe acesti ***, dar la noi nu prea se vede diferenta. de acea nu fac purici ca misogini suntem si noi si fanatici religiosi, si hoti

Fratii vostri !

10209355191619210
Dani Dany  •  03 Ianuarie 2019, 18:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează