GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  BASCHETBALIST OMORÎT ÎN GIURGIU

Consiliul Local Giurgiu a decis alocarea sumei de 50.000 de lei familiei lui Hardy

Chauncey Hardy a murit la numai 23 de ani. Pe lîngă lovitura care l-a dus în stare de inconştienţă, decesul său a fost cauzat şi de modul în care au reacţionat medicii de pe ambulanţă şi de la spitalul din Giurgiu
Chauncey Hardy a murit la numai 23 de ani. Pe lîngă lovitura care l-a dus în stare de inconştienţă, decesul său a fost cauzat şi de modul în care au reacţionat medicii de pe ambulanţă şi de la spitalul din Giurgiu

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 11 octombrie 2011 12:28

UPDATE // Cosiliul Local Giurgiu s-a reunit astăzi într-o şedinţă extraordinară şi a decis alocarea a peste 11.000 de euro CSŞ Giurgiu, bani care să ajungă la familia baschetbalistului american ucis.

"Suma de 50.000 de lei este pentru funeralii şi pentru familie, este un moment foarte greu pentru noi pe care sperăm să-l depăşim, în acest moment nu se ştie ce se va întîmpla cu echipa de baschet, jucătorii străini fiind speriaţi, ca şi familiile lor. Încercăm să-i convingem să mergem mai departe, se duc tratative pentru a-i calma şi linişt", a declarat primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, conform mediafax.

De asemenea, la sfîrşitul lunii octombrie, Consiliul Local va vota propunerea ca Sala Polivalentă şi o stradă din Giurgiu să poarte numele baschetbalistului american ucis la Giurgiu

Moartea lui Chauncey Hardy a fost violentă, s-a stabilit în urma autoposiei efectuate la Institutul Naţional de Medicină Legală ''Mina Minovici''.

Potrivit conf. dr. George Cristian Curcă, director medical al INML, cauzele medicale ale decesului au fost insuficienţă cardio-respiratorie acută, contuzie şi dilacerare cerebrală, traumatism cranio-cerebral.

Autopsia a fost efectuată luni dimineaţă, la Institutul "Mina Minovici", la solicitarea Parchetului de pe lîngă Tribunalul Giurgiu. Cazul se află în atenţia organelor de justiţie, a precizat directorul medical INML.

Citeşte AICI Lanţul LAŞITĂŢII care a dus la moartea lui Hardy

Autorul loviturii care l-a doborît pe sportivul american, Ionuţ Tănăsoaia, este arestat pentru 29 de zile sub acuzaţia de lovituri cauzatoare de moarte. Incidentul s-a petrecut sîmbătă spre duminică în clubul Emotione din Giurgiu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
pedropetrus
pedropetrus  •  11 Octombrie 2011, 21:17
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

like :))

pedropetrus
pedropetrus  •  11 Octombrie 2011, 21:18
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

like :))

pedropetrus
pedropetrus  •  11 Octombrie 2011, 21:16

Medicii incompetenti din Romania,nu e primu om care moare din cauza incompetentei idiotilor astia care lasa omul pana in ultima clipa plus prostia si "smecheria" romaneasca,un tampit care merita sa stea toata viata dupa gratii sa se bata acolo cu toti pana numai poate daca e asa cordaci si poate si-o i-a si la buci

Vezi toate comentariile (16)
Comentează