GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  CANOTAJ

EXCLUSIV Un fost coleg al românului ucis în Londra dă detalii noi » De câți bani are nevoie familia să repatrieze trupul lui Tudor Simionov

Articol de - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 13:39

Cristian Constantin, unul dintre prietenii și foștii colegi ai lui Tudor Simionov, românul ucis în noaptea de Revelion în Londra, a oferit detalii legate de incident.

  • Tudor Simionov, românul ucis în noaptea de Revelion în timp ce își exercita slujba de bodyguard la un club exclusivist din Londra, era un fost canotor al clubului Dinamo. 
  • Tudor făcea parte dintr-un program destinat caonotorilor veterani, unde a obținut și o medalie la Campionatul European din 2018.

"Pe Tudor l-am cunoscut în 2016 la un concurs ergometru care se organizase la Piața Presei. Îl știam din canotaj și de atunci am devenit prieteni. Am concurat împreună la multe competiții de master, am luat împreună și două medalii de aur. Era un munte de om de 2 metri, făcuse și arte marțiale. Chiar râdeam la un moment dat că brațul lui e cât piciorul meu. În urmă cu jumătate de an discutaserăm să deschidem împreună două afaceri. I-a plăcut ideea, dar mi-a explicat că vrea deocamdată să plece la Londra pentru studii, iar când va reveni vom relua discuțiile.

Ajunsese recent în Anglia, lucra provizoiu ca bodyguard. La incidentul din noaptea de Revelion înțeleg că au vrut să intre niște bețivi cu forța în club. El se afla în interior, a auzit zgomote afară, a venit să vadă ce se întâmplă, iar când a sesizat că lucrurile scapă de sub control a vrut să intervină. Se pare că a făcut și o greșeală, în sensul că la un moment dat s-a întors cu spatele la agresori. În timpul luptei a fost lovit cu un cuțit în piept.

Suspiciunile sunt că a fost lovit direct în inimă, fiindcă într-un minut a decedat. Azi se face autopsia și se vor cunoaște exact detaliile decesului. Repatrierea ar costa în jur de 4.000 de lire sterline. Am discutat deja pe un grup de WhatsApp cu niște prieteni din întreaga lume cu care ne cunoaștem de pe la diferite competiții și am discutat dacă e nevoie chiar să facem o chetă pentru a ajuta la aducerea în țară a corpului lui Tudor", a spus Cristian Constantin pentru GSP.ro.

constantin cristian
Constantin Cristian, prietenul și fostul coleg al lui Tudor Simionov

Tudor Simionov, românul ucis în noaptea de Revelion în timp ce își exercita slujba de bodyguard la un club exclusivist din Londra, era un fost canotor al clubului Dinamo. 

Tudor făcea parte dintr-un program destinat caonotorilor veterani, unde a obținut și o medalie la Campionatul European din 2018.

Poliția britanică l-a arestat pe Imran Mostafa Kamel (26 de ani) omul care l-ar fi ucis pe Tudor Simionov.

 Citește și:

Tudor Simionov, EROUL român ucis la Londra, a fost canotor la clubul Dinamo! Avea în palmares o medalie europeană

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
terminator_1
terminator_1  •  03 Ianuarie 2019, 14:59
Postat de ucluj2011 pe 03 Ianuarie 2019, 14:39

Dumnezeu să-l odihnească. Să sperăm că lașii și *** vinovate pentru moartea lui vor sta 100 de ani în pârnaie.

Lasii aia sunt exact ca si ultrasii de la ,,doar ham hau miau'' si ai satelitului din Cluj. Nu sunt cu nimic mai breji, niste lasi care vin in haita si te ataca pe la spate asa ca ciocu mic.

ucluj2011
ucluj2011  •  03 Ianuarie 2019, 14:39

Dumnezeu să-l odihnească. Să sperăm că lașii și *** vinovate pentru moartea lui vor sta 100 de ani în pârnaie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează