GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ACCIDENT MORTAL AL LUI REYES

Fosta parteneră a lui Jose Antonio Reyes, mesaj emoţionant pentru fotbalist: „Te vom respecta şi te vom iubi mereu” » Ce a postat fiul său

Jose Antonio Reyes și fiul său
Jose Antonio Reyes și fiul său

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2019 13:37

Decesul lui Jose Antonio Reyes stârneşte reacţii emoționante de la cunoscuţi. Fosta iubită a spaniolului, Ana, cu care avea un copil în vârstă de 11 ani, a postat un mesaj impresionant.

„Astăzi este o zi tragică pentru noi toţi, dar mai ales pentru fiul nostru. I-ai dat o mulţime de lecţii, dar niciuna dintre ele nu a putut preveni pierderea ta atat de devreme. În acest loc (n.r. din poză) am fost întotdeauna supăraţi cand plecai, dar foarte fericiţi în momentul în care te întorceai.

În această zi mergem pe drumul tău către Sevilla să-ţi spunem pentru ultima dată «La revedere». Tot pentru ultima oară îţi spunem - deşi ştiai deja - că te vom iubi, te vom respecta întotdeauna şi nu te vom uita niciodată. Ai fost, eşti şi vei fi mereu cel mai bun tată pe care copilul meu îl putea avea.

Cel mai important lucru într-o familie este unitatea, chiar dacă nu reuşim să fim tot timpul fizic unii lângă ceilalţi. Mulţumesc pentru că mi-ai oferit cea mai bună parte din viaţa mea, fiul nostru!", a scris Ana.

 
 
 
View this post on Instagram

Hoy es un día muy triste para todos, sobre todo para nuestro hijo, le diste muchísimos consejos pero ninguno para superar tu pérdida tan pronto...en esta estación nos despediamos cada vez que te ibas, pero felices esperando que volvieras y hoy vamos rumbo a tu Sevilla para despedirte desgraciadamente por última vez, para decirte, aunque ya lo sabías, que te vamos a querer y respetar siempre y que jamás te vamos a olvidar!! Fuiste, eres y serás el mejor padre que mi hijo pueda tener, lo importante de una familia no es vivir junta sino estar unida, gracias por regalarme lo mejor de la vida, nuestro hijo! Ojalá todo fuera un mal sueño... GRACIAS POR EL CARIÑO QUE ESTAMOS RECIBIENDO!! D.E.P

A post shared by PilotAnna✈️ (@annacanddypilot) on

Copilul lui Reyes, Jose Antonio Junior, joacă la academia clubului Leganes și a postat și el un mesaj pe Instagram: „Acesta (n.r. din poză) e ultimul moment pe care l-am avut împreună. În acea zi mi-ai dat sfaturi, ca întotdeauna, dar azi ai plecat pentru totdeauna și e foarte dificil pentru mine. Am fost și voi fi mereu mândru de tine. Nu am petrecut atât de mult timp împreună pe cât ne doream, dar numai noi știm cât ne iubeam. Știu că vei avea grijă de mine din Rai, nu te voi uita niciodată! Te iubesc, tată!”.

de Alexandru Barbu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează