GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  TRAGEDIE

HORACIO SALA // Încă o tragedie în familia Sala » Horacio, tatăl jucătorului, a murit azi, în urma unui infarct!

Horacio Sala, tatăl lui Emiliano Sala, a murit azi, la vârsta de 58 de ani
Horacio Sala, tatăl lui Emiliano Sala, a murit azi, la vârsta de 58 de ani

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 aprilie 2019 13:38

Horacio Sala, tatăl regretatului fotbalist Emiliano Sala, decedat în urma accidentului aviatic din acest an, a încetat din viață azi, la vârsta de 58 de ani. Tatăl fostului atacant al lui Nantes a murit în urma unui atac de cord, suferit în timp ce se afla în Argentina natală!

Presa din Argentina a confirmat astăzi informația preluată între timp de toată presa internațională: Horacio Sala s-a stins din viață, la 3 luni după ce fiul său pierise într-un accident teribil de avion, în drumul său către Cardiff, acolo unde urma să se transfere de la Nantes.

Avionul în care Emiliano Sala se afla alături de pilotul David Ibbotson s-a prăbușit în Canalul Mânecii pe 21 ianuarie. După 13 zile de la dispariția atacantului de 28 de ani, familia fotbalistului Emiliano Sala a fost anunțată de descoperirea resturilor aeronavei, pe 4 februarie. 

În momentul în care autoritățile au confirmat că trupul neînsuflețit al fiului său se afla în resturile descoperite, Horacio Sala avusese o reacție sfâșietoare: „Nu pot să cred! E un coșmar, sunt disperat”. 

Vezi și: Noi detalii șocante în cazul morții lui Emiliano Sala: pilotul David Ibbotson ar fi suferit de daltonism și nu avea licență pentru a zbura noaptea!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  26 Aprilie 2019, 14:11

Saracul om,a murit de inima rea,cum se zice,de dor si disperare dupa fiul sau!O familie nenorocita!Dumnezeu sa-i ierte!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close