GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  EMILIANO SALA

Noi detalii șocante în cazul morții lui Emiliano Sala: pilotul David Ibbotson ar fi suferit de daltonism și nu avea licență pentru a zbura noaptea!

Emiliano Sala
Emiliano Sala

Articol de - Publicat sambata, 30 martie 2019 21:35

Emiliano Sala a murit pe 21 ianuarie, la vârsta de 28 de ani, în urma groaznicului accident aviatic în care a fost implicat alături de pilotul David Ibbotson.

La două luni distanță, apar noi detalii șocante ce explică în parte tragedia  în urma căreia a murit Sala, în drumul de la Nantes spre Cardiff.

Conform BBC, David Ibbotson, al cărui corp nu a fost găsit nici până acum, nu poseda licență pentru zboruri de noapte, pilotul suferind de daltonism.

"Este foarte important să poți diferenţia luminile verzi de cele roşii în întuneric. E ilegal să zbori în afara restricţiilor licenţei, afectând și asigurarea de zbor", susține o sursă din aviaţia galeză. 

  • Emiliano Sala, 28 de ani, și pilotul David Ibbotson (foto jos), 59 de ani, au dispărut cu un avion privat de mici dimensiuni deasupra Canalului Mânecii, pe 21 ianuarie. Trupul neînsuflețit al fotbalistului a fost recuperat pe 8 februarie.

Vezi și: TULBURĂTOR! A murit Rafael Henzel, jurnalistul care supraviețuise accidentului aviatic al echipei Chapecoense » A făcut infarct la un meci cu prietenii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează