TRAGEDIE  ·  EMILIANO SALA

Noi detalii șocante în cazul morții lui Emiliano Sala: pilotul David Ibbotson ar fi suferit de daltonism și nu avea licență pentru a zbura noaptea!

Emiliano Sala
Emiliano Sala

Articol de - Publicat sambata, 30 martie 2019 21:35

Emiliano Sala a murit pe 21 ianuarie, la vârsta de 28 de ani, în urma groaznicului accident aviatic în care a fost implicat alături de pilotul David Ibbotson.

La două luni distanță, apar noi detalii șocante ce explică în parte tragedia  în urma căreia a murit Sala, în drumul de la Nantes spre Cardiff.

Conform BBC, David Ibbotson, al cărui corp nu a fost găsit nici până acum, nu poseda licență pentru zboruri de noapte, pilotul suferind de daltonism.

"Este foarte important să poți diferenţia luminile verzi de cele roşii în întuneric. E ilegal să zbori în afara restricţiilor licenţei, afectând și asigurarea de zbor", susține o sursă din aviaţia galeză. 

  • Emiliano Sala, 28 de ani, și pilotul David Ibbotson (foto jos), 59 de ani, au dispărut cu un avion privat de mici dimensiuni deasupra Canalului Mânecii, pe 21 ianuarie. Trupul neînsuflețit al fotbalistului a fost recuperat pe 8 februarie.

Vezi și: TULBURĂTOR! A murit Rafael Henzel, jurnalistul care supraviețuise accidentului aviatic al echipei Chapecoense » A făcut infarct la un meci cu prietenii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1