GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  CLUBUL COLECTIV

Încă trei răniți în incendiul de la clubul Colectiv au decedat! Numărul morților a ajuns la 54

Articol de GSP - Publicat joi, 12 noiembrie 2015 09:13

Bilanțul tragediei de la clubul Colectiv crește de la zi la zi. Numărul morților a ajuns la 54. Două persoane care erau internate la spitalul Floreasca, un bărbat și o femeie, au murit azi noapte.

UPDATE 17:55

Încă o persoană, Claudiu Bogdan Istrate, a murit azi, la Spitalul de Arși. Aceasta se afla în stare critică, potrivit Digi24.

Știrea inițială:

Potrivit unor surse medicale citate de Mediafax, printre cei doi pacienţi de la Floreasca decedaţi în cursul nopţii este Mădălina Strugaru, prietena solistului Goodbye to Gravity, Andrei Găluţ. Andrei e singurul dintre cei 5 membri ai trupei care mai este în viață. 

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În 12 zile de la tragedie au decedat alte 26 de persoane, numărul victimelor ajungînd, joi, la 53.

Decesul celor doi pacienţi vine la cîteva ore după ce şi Alexandru Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, a murit în ziua în care a fost transferat în Franţa de la Spitalul Floreasca din Capitală.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dash.berlin
dash.berlin  •  12 Noiembrie 2015, 10:18

RIP :( !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close