GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  LEICESTER CITY

Mărturie impresionantă despre polițistul-erou care a încercat să spargă geamul elicopterului: "Totul s-a derulat în 10 secunde, pentru că a venit explozia"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 octombrie 2018 12:33

Un martor ocular, Leo Brooker, a descris pentru BBC Radio 5 Live scenele de groază petrecute la prăbușirea elicopterului patronului lui Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, vorbind despre polițistul-erou care a încercat să spargă geamul elicopterului Agusta Westland AW169 pentru a-i salva pe cei dinăuntru, chiar dacă explozia era iminentă.

"Imediat am văzut o mașină de poliție la locul accidentului, cu doi oameni în ea. Unul dintre ei căuta frenetic ceva în interiorul mașinii, probabil pentru a încerca să prevină incendiul. Celălalt a fugit direct spre elicopter și a încercat să spargă geamul cu o rangă, cred, nu vedeam foarte bine pentru că era întuneric.

Dar am văzut cum unul dintre polițiști voia să spargă geamul și să intre să scoată oamenii de acolo. Celălalt a venit ulterior cu un stingător. Totul a fost foarte rapid, s-a derulat în 10 secunde, pentru că s-a produs explozia și s-au îndepărtat de locul respectiv, începuse să ardă cu putere", a relatat Brooker, care locuiește în apropierea arenei King Power.

Ambulanțele au fost chemate la 20:38, ora locală, și au ajuns cu un doctor și doi paramedici la mai puțin de două minute de la primirea telefonului. Nu există momentan informații oficiale de la clubul englez Leicester City în legătură cu victimele, dar presa internațională informează, pe surse, că în accident ar fi murit  Vichai Srivaddhanaprabha, fiica sa, doi piloți și o a cincea persoană, neidentificată.

Vezi și: VIDEO Sunetele groazei » Prăbușirea elicopterului patronului lui Leicester s-a auzit în direct la TV

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1796947390362184
Octavian Miu  •  29 Octombrie 2018, 08:54

@para.para, inca un postac distrus trimis de Dragnea la lucru pt o supa la plic

para.para
para.para  •  28 Octombrie 2018, 15:21

Asteptam concluziile hartiei de sport in care sa aflam ca medicii de pe ambulanta, ISU, IGSU, SMURD-ul, prim-ministru, guvernul si cainii comunitari sunt adevaratii vinovati pentru aceasta tragedie. PS. in alt articol spuneti ca a murit patronul si baiatul lui. Acum citim ca fata lui. Sa va traiasca sursele.

moshu_ultra.natzionalist
moshu_ultra.natzionalist  •  28 Octombrie 2018, 13:57
Postat de cpt.ahab pe 28 Octombrie 2018, 13:53

Tragedie! Încă o prăjitură pentru corbii din presă.

Stai, să vezi (când o fi) la stăpânu' Jiji...!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează