GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ACCIDENT

VIDEO Sunetele groazei » Prăbușirea elicopterului patronului lui Leicester s-a auzit în direct la TV

Imagine de arhivă cu Vichai Srivaddhanaprabha, al treilea din stânga, urcând în elicopterul său
Imagine de arhivă cu Vichai Srivaddhanaprabha, al treilea din stânga, urcând în elicopterul său

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 octombrie 2018 08:56

Elicopterul patronului de la Leicester, Vichai Srivaddhanaprabha, s-a prăbușit lângă King Power Stadium după meciul cu West Ham și a luat foc. Gazzetta dello Sport anunță că afaceristul thailandez și fiul său se aflau la bord și nu au supraviețuit.

Realizatorul BT Sport Jake Humphrey a fost vizibil afectat când a relatat știrea. Cu doar câteva minute înainte, acesta glumea în studio alături de invitați, Owen Hargreaves, Chris Sutton și John Hartson, în timp ce, în spate, se vedea cum elicopterul se ridica de pe gazon. "În momente d-astea te gândești la alegerile pe care le faci în viață", a spus acesta, pe un ton glumeț și admirativ, privind momentul decolării.

Apoi, în timpul analizei post-partidă se poate auzi sunetul îngrozitor al prăbușirii elicopterului de 6 locuri. Încă nu există informații oficiale despre victime.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
st.il.
st.il.  •  28 Octombrie 2018, 13:49

Măi răilor, chiar mă mir că n-ați fost "moderați" , după datina "ascultătorilor" noștri !. Se zice "ferească Dumnezeu !" și...atenție maximă jiji , nu te băga bre la elice multe , că " e periculos "!...Pe bune !...:)))))

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  28 Octombrie 2018, 13:45
Postat de balauru48 pe 28 Octombrie 2018, 12:31

La Caracal

La Videle !! E sinonim cu catastrofa!!!

balauru48
balauru48  •  28 Octombrie 2018, 12:31
Postat de ovidiu_3003 pe 28 Octombrie 2018, 12:13

...unde a fost fabricat elicopterul ?...la Bacau ?

La Caracal

Vezi toate comentariile (6)
Comentează