GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  TRAGEDIE

Nou mesaj sfâșietor al celei care urma să-i devină soție lui Tudor Simionov, românul ucis în Anglia: "Iubitul meu a fost înjunghiat adânc în inimă"

Tudor Simionov, alături de cea care urma să-i devină soție // Sursă foto: Facebook Mădălina Anghel
Tudor Simionov, alături de cea care urma să-i devină soție // Sursă foto: Facebook Mădălina Anghel

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 17:22

Tudor Simionov, 33 de ani, fost canotor al clubului Dinamo, a fost înjunghiat în noaptea de Revelion la un club exclusivist din Londra. 

  • Tudor Simionov a fost ucis în timp ce își exercita slujba de bodyguard la un club exclusivist din Londra.
  • El făcea parte dintr-un program destinat canotorilor veterani, calitate în care a și câștigat o medalie la Campionatul European din 2018.

Mădălina Anghel, cea care urma să-i devină soție lui Simionov, a postat în cursul zilei un mesaj sfâșietor pe contul său de Facebook: 

"În noaptea dintre ani, iubitul meu și cel ce urma să-mi fie soț, Tudor Simionov, a fost înjunghiat adânc în inimă la locul de muncă. Pierderea este imposibil de realizat. Îmi este greu să-mi găsesc cuvintele potrivite în aceste momente. Vestea morții neașteptate ne-a îndurerat pe toți. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere.

Pentru că sunteți în număr mare cei ce doriți să aflați detalii despre repatriere și pentru că ele nu sunt stabilite momentan, toate aceste lucruri vor fi făcute publice după stabilirea lor", a scris Mădălina Anghel pe Facebook.

Vezi și: Cine e presupusul criminal al românului Tudor Simionov: a mai fost condamnat, iar tatăl său a primit închisoare pe viață pentru acte de terorism

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează