GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES

Tragedie în sportul american! Un fost jucător de fotbal american a murit într-un incendiu

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 13 februarie 2017 10:37

Ouentin Moses, fost jucător de fotbal american la echipa Miami Dolphins, a murit duminică dimineața, într-un incediu produs în locuința sa.

În vârstă de 33 de ani, Moses a fost găsit mort în casa din Monroe, Georgia, împreună cu o femeie Andria Godard, 31 de ani, și fata acesteia, Jasmine, 10 ani.

Potrivit anchetatorilor, focul a pornit în jurul ore 06:00 dimineața, iar Moses a fost găsit inconștient, murind la scurt timp la spital.

Moses a jucat de-a lungul carierei pentru echipele Oakland Raiders, 2007, Arizona Cardinals, 2007, Miami Dolphins, 2007–2010, şi Virginia Destroyers, în 2011. În ultimii 5 ani, Moses a fost antrenor asistent la Universitatea Reinhardt.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează