GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ILIE BALACI

Ultima discuție a Lorenei Balaci cu tatăl ei: "Mi-a răspuns: «Fă, nebuno, nu mă mai suna noaptea, că mă sperii!»"

Ultima fotografie pe un stadion cu Ilie Balaci: a fost la România - Serbia 0-0 însoțit de nepotul lui, Atanas. foto: Dumitru Angelescu (Libertatea)
Ultima fotografie pe un stadion cu Ilie Balaci: a fost la România - Serbia 0-0 însoțit de nepotul lui, Atanas. foto: Dumitru Angelescu (Libertatea)

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 16:50

Lorena Balaci a povestit pentru ziarul Libertatea câteva dintre ultimele amintiri cu tatăl ei. 

"Cred că și-a presimțit moartea. Îi spunea mamei că va muri de tânăr. La înmormântare, impresarul Florin Manea, fiul lui Nae Manea, mi-a spus că luni, deci cu mai puțin de o săptămână înaintea morții, l-a sunat tata și i-a spus: «Îmi e așa dor de Năică»”. Așa îi zicea lui Nae Manea", a povestit Lorena.

Lorena a dezvăluit pentru sursa citată și că ultima oară a vorbit cu tatăl ei vineri seara, la telefon: 

"Vorbeam la două zile. Vineri seară (n.r. – Ilie Balaci a decedat duminică dimineață), pe la 22.30, l-am sunat. I-am povestit ce am făcut, chestii de familie. Mi-a răspuns: "Fă, nebuno, nu mă mai suna noaptea, că mă sperii”! Așa vorbeam noi… El, care oricum nu se culca niciodată devreme. Apoi, sâmbătă seara, pe la 22.25, m-am uitat intenționat la ceas, am vrut să-l sun, dar m-am răzgândit. Zic: „L-am speriat aseară, n-o mai fac și acum”!". 

Citește și:  Declarații tulburătoare ale Lorenei Balaci: "Când o să mor, vreau să mor ca tata" » Reacție dură la adresa Sorinei Pintea + ce zice despre echipajul SMURD

Putea fi salvat Ilie Balaci? A murit supărat? 6 lucruri pe care fiica lui cea mare le-a lămurit azi, la 3 zile de la înmormântare

Confesiune uluitor de sinceră a Lorenei Balaci » Dialogul la telefon dintre tatăl ei și doctor în dimineața fatidică: "Te mai ține ăla în chiloți?"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează