GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  EXPLOZIE

UPDATE ATENŢIE, IMAGINI TULBURĂTOARE! Explozie puternică la metroul din Sankt Petersburg » Primul bilanţ: 10 morţi și 50 de răniți! Autoritățile confirmă că exploziile au fost provocate de un atentat terorist

Articol de GSP - Publicat luni, 03 aprilie 2017 15:28

O explozie s-a produs astăzi, între staţii de metrou din Sankt Petersburg. Deflagraţia s-a produs într-o garnitură de metrou aflată între două staţii aflate în centrul oraşului. 

  • Un bilanț provizoriu anunţă cel puţin 10 morţi şi în jur de 50 de persoane rănite;
  • Mai multe surse locale vorbesc despre două bombe acționate de la distanță, cu șrapnel. Agenţia de ştiri Interfax informează că explozia s-a produs în interiorul metroului.
update 18:57

Conform primelor concluzii ale autorităților din Rusia, se pare că exploziile de la metroul din Sankt Petersburg au fost provocate de un atentat terorist.

Imagini apărute pe reţelele de socializare arată o garnitură de metrou distrusă de explozie. 

Preşedintele rus Vladimir Putin se află în aceste zile în Sankt Petersburg şi urma să se întâlnească astăzi cu preşedintele din Belarus, Alexander Lukaşenko. Citat de Euronews, Putin a spus că autoritățile iau în calcul toate pistele, inclusiv cea teroristă.

Situat în Vestul Rusiei, Sankt Petersburg este al doilea oraş ca mărime, după capitala Moscova, cu aproximativ 5 milioane de locuitori.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1117063758439524
Dulau Batran  •  04 Aprilie 2017, 00:54

Şi uite aşa s-a dus şi ultima speranţă a noastră. Aveam bănuiala că tata Putin a bătut palma cu mafia mondială finanţist bancară, dar cu acest "spectacol" de "atentat" e clar, se pregăteşte să potolească o posibilă dezaprobare a ruşilor la ce va veni din partea europeană. Nu mulţi ruşi vor accepta noul stat Europa. Şi uite aşa a mai murit o speranţă. Pe mine mă doare la bască pentru că locuiesc în "zona aleasă". Prietenii ştiu care! Shalom!

utraian
utraian  •  03 Aprilie 2017, 19:05

Mda, daca se dovedeste ca e un atentat ISIS, ii sterge Putin de pe harta. E un motiv mai mult decat suficient sa intre cu tancurile

410026836031872
Roberta Udrescu  •  03 Aprilie 2017, 18:24

asa, poke the bear

Vezi toate comentariile (3)
Comentează