GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  OMOR

UPDATE Și-a aflat pedeapsa! Cât va sta în închisoare ucigașul suporterului dinamovist » Prima reacție din partea avocatului familiei

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 iunie 2017 14:09

Alexandru Badea, tânărul de 25 de ani care a ucis un suporter dinamovist în august 2016, după un derby jucat între FCSB și Dinamo, a fost condamnat la 14 ani de închisoare pentru omor. 

update

Patrice Vâlvoi, avocatul familiei lui Adrian Daniel Matei, susține că va discuta cu familia tânărului ucis pentru a cere în continuare pedeapsa maximă pentru Badea.

"Trebuie să ne mai consultăm cu familia, dar vrem să cerem pedeapsa maximă pentru omor pe care am vrut-o din primul moment", a declarat avocatul pentru GSP.RO.

Știre inițială:

Decizia a fost dată de Tribunalul București, iar alături de Badea a mai fost condamnat și Ionuț Pătrașcu la doi ani de închisoare pentru tâlhărie.

Alexandru Badea este cel care l-a lovit mortal pe Adrian Daniel Matei, în timp ce Andrei Ionuţ Pătraşcu, cel de la care a pornit altercaţia, a încercat să-i smulgă de la gât fularul cu însemnele clubului Dinamo unui prieten de-ai lui Matei.

Adrian Daniel Matei, cunoscut drept "Bubu" a fost lovit în cap de Badea cu baston telescopic în timp ce se întorcea de la meciul FCSB - Dinamo (1-1), care a avut loc anul trecut. Dinamovistul a încercat să sară în ajutorul unui alt suporter al "câinilor", care era agresat de un grup de suporteri rivali.

Altercația a avut loc în seara de 20 august 2016, în apropierea parcului Titan din București.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
suzana2a
suzana2a  •  02 Iunie 2017, 18:57

*** care cred ca doar pumnul face dreptate!! Dreptatea cui?? Bestiilor astea care sunt conduse numai dealcool trebuie sa infunde puscaria PE VIATA!! Daca ai e viata pe care o duc ei târându-se ca niste ***! 14 ani din care va face vreo 3-4 e mult prea putin!! Asta nu e justitie!! E complicitate la crima!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  02 Iunie 2017, 18:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

westfield
westfield  •  02 Iunie 2017, 17:53
Postat de mihnea74 pe 02 Iunie 2017, 15:52

Am fost la penultimul meci Romania-ungaria si ultimul meu meci pe un stadion de fotbal.Din ce am vazut era clar ca asa se va intampla pe stadioanele noastre.O violenta extrema intre suporteri echipeleor steaua si dinamo.Lovituri crancene,tineri aruncati de la etaj peste beton inalt.Bataie ca in 7 pacate in care printr-o minune nu a murit nimeni.Asta nu este rivalitate sportiva.Aici avem deaface cu drogatti,betzivi,retarzzi,frustati de soarta.Din pacate nu ar fi nici o drama daca ar crapa toti acesti indivizi,dar se intampla sa cada victima si copii nevinovati.

Asta se intampla la fiecare meci si vrand nevrand implica si oameni nevinovati. Pacat de acei copii ce urmeaza aceste vedete criminale, in dorinta lor de a-si arata "sentimentele" fata de echipa. Mai nou nu se mai merge la meci pt a sustine o echipa, ci pt a-i nenoroci pe altii pt ca tu, ca si "ultras", apartii de X si asta cere "consiliul superior" sa faci !!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează