GSP.RO  »  EURO GSP

Boțoghină și Drejan fac spectacol în semifinalele Ligii Campionilor, de la 21:45! Comentăm împreună PSG – Borussia Dortmund și aflăm prima finalistă

Articol de - Publicat marti, 07 mai 2024 12:58 / Actualizat marti, 07 mai 2024 13:25

EURO GSP revine cu o nouă ediție spectaculoasă, marți, 7 mai, de la ora 21:45.

Alberto Boțoghină și Narcis Drejan vor comenta în stilul lor caracteristic primul meci din returul semifinalelor Ligii Campionilor, PSG – Borussia Dortmund. După ce au eliminat-o pe Atletico Madrid în sferturi, nemții i-au învins cu scorul de 1-0 pe cei de la PSG în partida tur. În runda precedentă, francezii au trimis-o acasă pe Barcelona și speră să continue seria bună și să întoarcă rezultatul pe Parc des Princes.

Află cine sunt „Șampionul” și „Păcăliciul” zilei și fiți pe fază pentru a le „șopti” moderatorilor cine se ascunde în spatele rubricii „Ghicește personajul”. Rămâi până la final pentru rubrica „Like & Share” să vezi cu ce ne mai încântă rețelele sociale.

De asemenea, nu rata ocazia de a câștiga mingea UCL! Răspunde la întrebarea zilei și cel mai bun comentariu publicat în timp real va fi premiat la finalul emisiunii. Regulamentul concursului poate fi consultat AICI!

Emisiunea poate fi urmărită pe www.gsp.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor, pe Youtube, dar și la Radio Sport Total FM.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close