SPORTURI  »  SNOOKER  »  EVENIMENT

Interes major pentru meciul demonstrativ din Ronnie O'Sullivan şi Stuart Bingham: "Cererea de bilete e foarte, foarte mare!"

Articol de GSP - Publicat luni, 31 august 2015 16:00

GSP.RO a anunţat în exclusivitate pe pe 26 august că Bucureştiul şi Clujul vor găzdui cele mai tari evenimente de snooker din România, acolo urmînd să fie prezenţi Ronnie O'Sullivan şi Stuart Bingham, doi dintre campionii mondiali.

În foarte scurt timp, organizatorii vor pune în vînzare biletele pentru evenimentul de la Bucureşti care se va desfăşura pe 21 noiembrie la Circul Globus. Conform organizatorilor interesul pentru acest meci este unul uriaş.

"Chiar dacă nu au fost puse în vînzare biletele pentru acest eveniment, cei care le vînd au pus la dispoziţia doritorilor o abonare pentru a-i anunţa momentul în care se vor putea comercializa. Interesul este unul foarte mare pentru că este un meci unic pe care-l găzduieşte România! Fanii snookerului vor beneficia de un spectacol, o întîlnire între doi sportivi incredibili", a declarat Adrian Thiess, organizatorul evenimentului.

 

EXCLUSIV! Mesajul lui Ronnie O'Sullivan pentru fanii din România!http://bit.ly/1i0ZdfC

Posted by Gazeta Sporturilor on 26 August 2015

"Abia aştept să vin în România şi să joc împotriva lui Stuart Bingham, campionul mondial! Sînt foarte nerăbdător să joc pentru fanii snookerului din România şi abia aştept că vă văd în noiembrie. Aveţi grijă şi ne revedem curînd"
Ronnie O'Sullivan, campion mondial

Bilete speciale pentru cei înstăriți financiar

Gazeta a aflat în urmă cu trei zile că pentru meciul de la Bucureşti se vor vinde 250 bilete VIP care vor include facilităţi speciale. În plus va exista şi un număr super limitat de 20 bilete denumite Platinum VIP Experience. Posesorii acestora vor avea parte de două zile speciale în compania lui Ronnie şi Stuart, dar momentan preţul acestora este încă ţinut secret de organizatori.

Ce include acest pachet? De la cina cu cei doi, la cele mai bune locuri, acces backstage, lounge înainte de eveniment la afterparty după demonstrativ,. dar şi un cadou unic semnat de către cei doi.

 

"Salut, sînt Stuart Bingham şi sînt campionul mondial en-titre. Voi juca împotriva lui Ronnie O'Sullivan, cel mai bun jucător din lume. Cred că vom avea meciuri foarte spectaculoase aşa că vă aşteptăm la duelurile din Bucureşti şi Cluj. Luaţi-vă bilete şi veniţi să ne vedeţi"

Posted by Gazeta Sporturilor on 31 August 2015

"Voi juca împotriva lui Ronnie O'Sullivan, cel mai bun jucător din lume. Cred că vom avea meciuri foarte spectaculoase aşa că vă aşteptăm la duelurile din Bucureşti şi Cluj. Luaţi-vă bilete şi veniţi să ne vedeţi"
Stuart Bingham, campion mondial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
florinense
florinense  •  31 August 2015, 19:15
Postat de Daniel Jean B pe 31 August 2015, 17:58

''abureala'!

Care e abureala, geamantane ? este un super eveniment pe care multa lume il asteapta..si eu vreau sa cumpar bilet..astfel de meciuri rar ai ocazia sa le vezi de la cativa metri de artisti...

890765700946064
Daniel Jean B  •  31 August 2015, 17:58

''abureala'!

sorin.pch
sorin.pch  •  31 August 2015, 16:20

unde se gasesc bilete si cat costa?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează