SPORTURI  »  ALTELE  »  SNOOKER

EXCLUSIV Evenimentele anului! » Ronnie O'Sullivan va avea două meciuri demonstrative în România! Adversarul este un campion mondial!

Articol de - Publicat miercuri, 26 august 2015 10:48

Bucureştiul şi Clujul vor găzdui cele mai tari evenimente de snooker din România, acolo urmînd să fie prezenţi Ronnie O'Sullivan şi Stuart Bingham.

Omul de afaceri Adrian Thiess, cel care a adus Barcelona în România în 2012, a ajuns la un acord cu cei doi sportivi să participe la un supermeci demonstrativ în noiembrie 2015.

 

EXCLUSIV! Mesajul lui Ronnie O'Sullivan pentru fanii din România!http://bit.ly/1i0ZdfC

Posted by Gazeta Sporturilor on 26 August 2015

"Salut! Sînt Ronnie O'Sullivan şi abia aştept să vin în România şi să joc împotriva lui Stuart Bingham, campionul mondial! Sînt foarte nerăbdător să joc pentru fanii snookerului din România şi abia aştept că vă văd în noiembrie. Aveţi grijă şi ne revedem curînd"

Ronnie O'Sullivan, campion mondial

"O să fie un eveniment pe care România îl aştepta de mulţi ani. Doi campioni mondiali vor veni la Bucureşti, dar şi la Cluj în luna noiembrie a acestui an pentru două meciuri demonstrative de 5 stele!

O şansă unică pentru toţi iubitorii snookerului de la noi să-i vadă la lucru pe cei doi. Momentan nu am stabilit locaţiile finale  unde vor avea loc evenimentele, dar ele vor fi anunţate în cel mai scurt timp", a declarat Thiess pentru GSP.ro.

Ronnie O'Sullivan este cvintuplu campion mondial la snooker şi este considerat cel mai talentat jucător din toate timpurile. Englezul este depăşit în acest top de Stephen Hendry, cu 7 titluri mondiale, dar şi de Steve Davis, cu 6.

În schimb, Stuart Bingham este campionul mondial en-titre după ce i-a învins la Crucible chiar pe Ronnie O'Sullivan, Judd Trump şi Shaun Murphy.

CV - Ronnie O'Sullivan

- Născut pe 5 decembrie 1975 (39 de ani)
- Poreclă: The Rocket
- De cinci ori campion mondial: 2001, 2004, 2008, 2012, 2013
- A cîştigat 27 de turnee de puncte şi nu mai puţin de 38 invitaţionale
- A fost numărul unu mondial
- RECORD! A reuşit 794 de break-uri de peste 100 de puncte în carieră, fiind peste Stephen Hendry
- RECORD! A reuşit break-ul maxim, 147 de puncte, de 13 ori, din nou peste Hendry
- A cîştigat din snooker peste 8 milioane de lire sterline

CV Stuart Bingham

- Născut pe 21 mai 1976 (39 de ani)
- Poreclă: Ball-run
- Campion mondial en-titre
- Locul 2 în clasamentul general
- A reuşit 3 breakuri maxime
- Are 270 de breakuri de peste 100 de puncte
- A cîştigat 3 turnee de puncte şi 6 invitaţionale

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  26 August 2015, 23:19

O'Sullivan detine recordul de cel mai rapid break 147 de puncte. vreo 5 minute si ceva.

ortega
ortega  •  26 August 2015, 20:02

Bine că nu joacă împotriva campionului mondial la stupizenie Gheorghe ... Că declara *** din Pipera că-l bate cu 147 - 0 ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

onduku
onduku  •  26 August 2015, 17:49
Postat de curious_george pe 26 August 2015, 16:01

Eu nu as face reclama evenimentului in locul vostru :)) La snooker mai mult de 100 oameni in sala nu incap ca sa si vada ceva ... daca te uiti de la 30 metri mai bine nu te duci. Ronnie merita toata atentia, dar cu siguranta pt organizator vor conta banii si ca sa merite efortul pt el nu vad decat 2 solutii ... ori biletul f scump ori intr-o sala mai mare, dar in ultimele randuri te uiti cu binoclu

Intre 10 si 20 de euro vor fi, sau intre 15 si 20. Am citit undeva. Cred ca la Cluj vor fi la Sala Polivalenta, la Bucurestiu nu stiu unde. Evenimentul e facut pentru cateva sute, poate chiar mii, doar nu i-a adus asa.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează