FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, 22 NOIEMBRIE, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, TVR 1, GSP.RO

Şefii Stelei recunosc că Dinamo are un plus în meciul cu Steaua: "Va fi avantajată"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2015 18:23

După ce Arena Naţională nu a primit avizul ISU pentru a găzdui meciul Dinamo - Steaua, derby-ul Ligii 1 se va juca pe stadionul "Ştefan cel Mare".

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, a vorbit despre meciul cu marea rivală şi crede că Dinamo este avantajată de faptul că meciul nu se joacă pe Arena Naţională.

"Mi se pare ciudat că după ce pe Arena Naţională s-au jucat meciuri cu Franţa, Barcelona sau Chelsea, acum nu se mai poate. Asta este situaţia şi nu avem ce face.

Eu cred că Dinamo va fi avantajată că meciul nu se joacă pe Arena Naţională. Va juca acasă, pe terenul lor, pe care îl cunoaşte şi se antrenează zi de zi. Arena Naţională era un fel de teren neutru.

Cred că ambele echipe vor suferi din cauza gazonului prost. Se pare că terenul de pe "Ştefan cel Mare" nu este în cea mai bună condiţie, dar asta nu avantajează nici o echipă", a spus Duckadam la DigiSport.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (41)
7mai1986
7mai1986  •  16 Noiembrie 2015, 23:53

Spune-mi si mie unde-i logica la asta,sa te muti pe un stadion neomologat,in care trebuie sa bage milioane de euro pt a fi adus la standarde internationale.In fine nu mai stau sa-mi bat capul cu voi,ca vorba aia un prost arunca o piatra in apa(recte ziaristul) si 10 nebuni se chinuie sa o scoata

zecs93
zecs93  •  16 Noiembrie 2015, 23:42
Postat de 7mai1986 pe 16 Noiembrie 2015, 23:21

Daca ascultai aseara programul de stiri sportive de pe Digi ai fi vazut un interviu cu Argaseala cand a zis ca da se muta sa joace un amical cu echipa din Pitesti,nici vorba de alta mutare.Dar tu asculta-i in continuare pe astia din presa scrisa care dau articolele anonime.Apropo ai vazut filmul IDIOCRACY? Descrie perfect societatea romanesca din ziua de azi.Trebuie sa ne zica altii ce sa gandim ,cum sa gandim,ca noi nu mai suntem in stare decat de mistocareala.

a zis-o la ironie, si eu am vazut-o ca era o intrebare cu privire ca si Dinamo a jucat amical la cs olt si eu nu i-au apararea la nimeni !!!

ortega
ortega  •  16 Noiembrie 2015, 23:23

Cred că *** e întruchiparea prostiei ... Păi dacă e Dinamo-fcsb , e normal să joace la Dinamo acasă ! Atârnătorul Mackadam e mai stupid decât stăpânul lui ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează