NEWSLETTER  »  AGENDA SPORTIVĂ A SĂPTĂMÂNII 5-11 IUNIE

Finalele Champions League, Conference și Roland Garros

Articol de GSP - Publicat luni, 05 iunie 2023 07:00

Am adunat pentru voi în acest newsletter cele mai importante evenimente sportive ale săptămânii care abia a început. În „meniu" avem finalele Champions League, Conference League și Roland Garros. Totul, mai jos.

LUNI, 5 iunie

Bundesliga / 21:45 / Hamburg - Stuttgart. Returul play-off-ului de menținere/promovare pleacă de la 3-0 pentru șvabi. Hamburg va încerca însă acasă o remontada improbabilă.

MARȚI, 6 iunie

2. Bundesliga / 21:45 / Arminia Bielefeld - Wehen. Arminia e ca și retrogradată în divizia a treia, dar forțează o minune pe teren propriu. Să revină de la 0-4 după prima manșă!

MIERCURI, 7 iunie

Finalele Champions League, Conference și Roland Garros

Conference League / 22:00 / Fiorentina - West Ham. Finala de la Praga opune pe "ciocănari" finalistei Cupei Italiei. Fiorentina are un singur trofeu european, Cupa Cupelor în 1960-1961, în timp ce West Ham a cucerit același trofeu în 1964-1965

LaLiga 2 / 22:00 / Levante - Albacete. Returul semifinalei barajului pentru promovare în LaLiga, după 3-1 pentru Levante în prima manșă. Învingătoarea o va înfrunta pe câștigătoarea confruntării dintre Eibar și Alaves (1-1 în tur).

JOI, 8 iunie

Serie B / 21:30 / Cagliari - Bari. Turul finalei play-off-ului pentru promovare. Echipa ce i-a eliminat pe Man și Mihăilă în semifinale n-a reușit s-o învingă pe Bari în sezonul regulat (0-1 acasă și 1-1 în deplasare), dar acum miza e mult mai mare.

LaLiga 2 / 22:00 / Alaves - Eibar. Returul celeilalte semifinale a barajului pentru promovare în LaLiga, după 1-1 în prima manșă. Învingătoarea înfruntă câștigătoarea confruntării dintre Levante și Albacete.

VINERI, 9 iunie

CSL / 14:35 / Wuhan Three Towns - Shandong Taishan. Echipa lui Nico Stanciu vrea să recupereze diferența față de șefie, campioana Wuhan având un singur succes în ultimele 6 etape.

ATLETISM / 19:00 / Diamond League. A patra etapă a circuitului care are sezonul acesta 15 opriri se va disputa la Paris, pe legendarul stadion Sébastien Charléty, cu numeroase vedete l start

SÂMBĂTĂ, 10 iunie

Finala feminină de la Roland Garros / 16:00. Toți ochii vor fi ațintiți pe duelul care va decide regina de la Paris.

Finalele Champions League, Conference și Roland Garros

Finala Ligii Campionilor / 22:00 / Man. City - Inter. Echipa lui Pep Guardiola, ajunsă în a doua finală, vrea să facă „tripla", cucerind Liga în premieră. Inter nu a mai triumfat din 2010 și poate și ea lua al treilea trofeu în acest sezon, după Cupa și Supercupa Italiei.

DUMINICĂ, 11 iunie

Finala masculină de la Roland Garros / 16:00. În absența lui Nadal, câștigătorul de anul trecut, Parisul va da cu siguranță un nou campion. 

Finalele Champions League, Conference și Roland Garros

Serie B / 21:30 / Bari - Cagliari. Returul finalei play-off-ului pentru promovare. Meciul care decide a treia echipă care accede în Serie A, după Frosinone și Genoa.

MOTOCICLISM / 16:00 / Marele Premiu al Italiei / Duelul primilor clasați în ierarhia generală, italienii Francesco Bagnaia și Marco Bezzecchi, va trăi un nou episod pe circuitul de la Mugello.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează