FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Dinamo vrea să promoveze cu un buget mai mic ca al rivalelor » Câți bani a avut U Cluj în Liga 2 + Ce buget au Poli Iași, Brașov sau Chiajna

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 09 iunie 2022 08:30 / Actualizat joi, 09 iunie 2022 12:07

DDB, acționarul minoritar al lui Dinamo, va contribui cu o sumă extrem de importantă la bugetul clubului. U Cluj a promovat cu aproape 2 milioane de euro, Iașiul are promiși tot atâția bani din partea Primăriei.

Reprezentanții proiectului DDB au anunțat că lucrează la un plan prin care să evite falimentul echipei. Suporterii din board și-ar dori să pompeze un milion de euro în bugetul clubului și îi îndeamnă pe ceilalți fani să cotizeze în continuare, dorind să țină aproape „haita„ de peste 14.000 de membri socios. 

DDB face o promisiune majoră: „Aducem un milion de euro în conturile clubului! Dinamo nu va muri, va reveni în Liga 1”
DINAMO
DDB face o promisiune majoră: „Aducem un milion de euro în conturile clubului! Dinamo nu va muri, va reveni în Liga 1”

Ce buget au rivalele lui Dinamo în Liga 2

U Cluj, formația care a retrogradat-o pe Dinamo, a avut un buget de 1,5 milioane de euro pentru sezonul regulat și play-off, folosind în avans încă jumătate de milion de euro din drepturile TV, pentru bonusuri acordate jucătorilor și staff-ului tehnic în perspectiva promovării. 

Chiajna (calificată la baraj) sau Brașovul (care s-a menținut în Liga 2) au avut bugete asemănătoare, 2 milioane de euro. Tot 2 milioane de euro va primi Poli Iași, cu Claudiu Niculescu antrenor, din partea Primăriei locale. 

„DDB nu abandonează Dinamo! Nu vom ceda și nu vom accepta impasibili falimentul. Dinamo nu va muri, Dinamo va exista și va reveni în Liga 1. În următoarea săptămână, DDB va prezenta un plan concret prin care vom putea aduce în bugetul clubului un milion de euro”, au anunțat public cei din DDB.

2,4 milioane de euroeste cuantumul total al sumei cu care DDB a creditat clubul

Retrogradarea sportivă a fost o lovitură pentru toți, am reușit să parăm toate loviturile financiare și să evităm intrarea în faliment, dar am fost loviți de lipsa de profesionalism și responsabilitate a celor care ne-au reprezentat în teren și în conducerea executivă a echipei.

- Comunicat DDB

VIDEO Bucurie în tribune la Galați. Valuri mexicane pe stadionul Oțelului după ce echipa a promovat în eșalonul secund

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dusan Uhrin rupe tăcerea după retrogradarea cu Dinamo: „Asta au spus jucătorii despre mine?! Mda, știu multe, pot spune multe...”

Un fost fundaș de la Dinamo și FCSB a găsit punctul nevralgic al „câinilor”: „O sută de jucători în doi ani, nu toți o sută sunt slabi!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
creeperno807
creeperno807  •  09 Iunie 2022, 22:43

Roaga-te sa promoveze din primul sezon, dinamovistul trebuie sa fie optimist si sa doreasca in liga 1 dupa sezonul de reconstructie in liga 2

jean_valjean
jean_valjean  •  09 Iunie 2022, 18:30
Postat de poison pe 09 Iunie 2022, 15:54

Important e să se discute mult despre duelul pt promovare dintre Steaua București și Dinamo București.

Omule ai rupt cu remarca asta..o folosesti de inainte de baraj..te rugai sa retrogradam doar ca sa se vb de duelul ptr promovare. De ce ? Sa se oftice fecesebistii si gigi ? Tu ti ai dorir Dinamo in liga doi ptr asta?..in fine, ma abtin de la alte vorbe..ptr ca am inteles ca esti dinamovist vechi..dar inceteaza sa pui sare pe rana cu comm astea...despre ce lupta la promovare vorbesti ? Daca prin minune Dinamo incepe sezonul in liga 2..nu prinde nici play offul...despre ce promovare vorbesti ? O sa jucam cu copii, Dinamo risca sa ajunga si mai jos..

poison
poison  •  09 Iunie 2022, 15:54

Important e să se discute mult despre duelul pt promovare dintre Steaua București și Dinamo București.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează