INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STOKE - CHELSEA 1-0

3 înfrîngeri consecutive în Premier, dar Mourinho e asigurat de locul la Chelsea! Portughezul pregătește decimarea lotului!

Jose Mourinho continuă să aibă sprijinul fanilor lui Chelsea, foto: reuters
Jose Mourinho continuă să aibă sprijinul fanilor lui Chelsea, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2015 08:39

Jose Mourinho se află la cel mai slab sezon din cariera de antrenor. Rezultatul de sîmbătă, o nouă înfrîngere în campionat, cu Stoke, 0-1, a reprezentat al treilea eșec consecutiv pentru "albaștri", care se afundă în clasamentul Premier League, pînă pe locul 16.

Cu toate acestea, Roman Abramovici pare decis să nu-l sacrifice pe Mou, cel mai titrat antrenor din istoria grupării de pe Stamford Bridge. Conform The Sun, Mourinho i-a cerut rusului să-l lase pînă în luna ianuarie, atunci cînd plănuiește "să elimine merele rele din echipă și să pună clubul pe direcția bună din nou". 

Campioana din Premier League este în derivă totală în campionat, acolo unde a devenit o pradă de lux pentru orice adversar, iar mai multe ziare din Regat au scris că Mourinho se confruntă cu o revoltă în vestiar, condusă de spaniolul Cesc Fabregas. Mijlocașul a fost doar rezervă cu Stoke, dar a intrat pe parcursul meciului.

Mourinho a lipsit de la înfrîngerea cu Stoke (VIDEO AICI), fiind obligat de Federație să vadă meciul din afara stadionului. Schimbarea de atitudine a lui Abramovici poate veni din 3 motive:

  • Demiterea lui Mourinho ar putea să coste Chelsea o mică avere, avînd în vedere că portughezul și-a prelungit contractul cu gruparea de pe Stamford Bridge înainte de sezonul actual;
  • Aducerea lui Diego Simeone, cel mai vehiculat nume pentru banca albaștrilor, ar însemna investiții masive, în condițiile în care argentinianul nu este dispus să o antreneze pe Chelsea decît dacă se fac investiții masive în lot;
  • În plus, Mourinho are susținerea fanatică a fanilor, dacă fanii lui Chelsea pot fi în vreo ipostază numiți fanatici. :D Și la meciul cu Stoke, tribuna albastră și-a manifestat sprijinul pentru portughezul în vîrstă de 52 de ani, mulți suporteri afișîndu-se cu o mască în chipul lui Mou.

Următorul meci pentru Mourinho este acasă, contra lui Norwich, pe 21 noiembrie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
antalmihai
antalmihai  •  09 Noiembrie 2015, 14:39

oare citi ar face la fel cu masca lui radoi? ha,ha,ha! niciunul!

eshayk
eshayk  •  09 Noiembrie 2015, 12:46

Fani de carton ...

ottobraun
ottobraun  •  09 Noiembrie 2015, 10:25

in Championship cu voi acolo au 70% din existenta!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează