INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

40 de cluburi împotriva Barcelonei! Culmea, absentează tocmai Real Madrid

Articol de , - Publicat marti, 21 februarie 2023 21:24 / Actualizat marti, 21 februarie 2023 21:31

Nu mai puțin de 40 dintre cele 42 de cluburi profesioniste din primele două ligi spaniole, mai puțin Real Madrid și Barcelona, au semnat o declarație comună, exprimându-și îngrijorarea legată de Cazul „Negreira", în care Barcelona e suspectată de corupție.

Fost vicepreședinte al Comisiei Tehnice a Arbitrilor, José Maria Enriquez Negreira a primit 6,7 milioane de euro între 2001 și 2018 de la gruparea catalană. La rândul său, Javier Tebas, președintele La Liga, l-a atacat pe Joan Laporta, liderul Barcelonei: „Dacă nu explică limpede ce s-a întâmplat, ar trebui să-și dea demisia". Laporta i-a replicat: „Tebas și-a dat jos masca. Are o obsesie cu Barça".

Chiar dacă președintele Ligii spaniole, Javier Tebas, susține că „Barcelona nu poate fi pedepsită sportiv, pentru că dosarul a fost prescris", liderii clubului catalan tot riscă să fie pedepsiți penal. Ancheta Parchetului continuă. 

Suma totală primită prin firma Dasnil 95 de José María Enríquez Negreira, ex-vicepreședintele Comisiei Tehnice a Arbitrilor (CTA) în federația iberică, tot crește. Primele dezvăluiri vorbeau de 1,4 milioane de euro, apoi de 1,7 milioane, 4,7 milioane și acum aproape 7 milioane. Exact 6.659.488 €. Și perioada nu era 2003-2018, ci 2001-2018.

De ce nu a atacat și Real Madrid? Foarte probabil, motivul pentru care clubul lui Florentino Perez nu a dorit să se alăture celor 40 de reclamante este că los blancos și Barcelona sunt implicați în proiectul Super Ligii Europei. 

Probleme pentru Gerard Pique și iubita lui » Spaniolii scriu că au fost dați afară dintr-un restaurant
SCANDAL
Probleme pentru Gerard Pique și iubita lui » Spaniolii scriu că au fost dați afară dintr-un restaurant

S-a stins președintele onorific de la Real Madrid 

Real Madrid e în doliu. Amancio Amaro (foto), fosta celebră extremă dreaptă a anilor '60 și '70 și președinte onorific al campioanei Spaniei, s-a stins din viață la 83 de ani. Anunțul a fost făcut de cei de la Real: 

„Am pierdut o legendă a clubului și a fotbalului mondial. Amancio a fost liderul echipei care a succedat-o pe cea a lui Paco Gento. Reprezenta valorile ce au scris istoria clubului nostru", sună comunicatul madrilenilor. 

Amancio a cucerit nouă titluri și trei Cupe ale Spaniei, o Cupă a Campionilor Europeni și a fost campion european în 1964 cu naționala Spaniei, pentru care a jucat 42 de meciuri și a marcat 11 goluri.

Citește și: 

„A fost o tortură” » Jurgen Klopp, mărturie tulburătoare înainte de Liverpool - Real Madrid: „E ceva de învățat de la ei”

PSG i-a găsit înlocuitor lui Christophe Galtier » Ce plan au pus la cale oficialii parizienilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează