INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERBIA

Noi probleme în Serbia! 5 jucători de la Steaua Roșie au coronavirus! Unul a jucat în weekend

Steaua Roșie e din nou campioană în Serbia // FOTO: facebook.com/kkcrvenazvezda +6   FOTO
Steaua Roșie e din nou campioană în Serbia // FOTO: facebook.com/kkcrvenazvezda

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2020 14:13 / Actualizat luni, 22 iunie 2020 14:33

Derby-ul Partizan - Steaua Roşie 1-0, din semifinalele Cupei Serbiei, jucat pe 10 iunie, la Belgrad, cu peste 16.000 de spectatori, a provocat mari probleme în Serbia.

La o săptămână de la meci s-au înregistrat șapte cazuri de COVID-19, deși sârbii nu aveau niciun caz de multe zile, iar acum au apărut îmbolnăviri și la Steaua Roșie. Steaua Roșie a anunțat că au fost depistați cinci jucători cu noul coronavirus. Marko Gobeljic, Njegos Petrovic, Dusan Jovancic, Marko Konatar și Branko Jovic au avut teste pozitive. 

Steaua Roșie, campioană deja în Serbia, a jucat sâmbătă cu Proleter, 2-1, în ultima etapă, iar dintre cei depistați s-a aflat pe teren doar Branko Jovic, care a jucat 65 de minute. Gobeljic, Petrovic, Jovancic și Konatar s-au simțit rău și nu au fost în lot, în timp ce Jovic nu a avut niciun simptom. Sârbii scriu că restul jucătorilor și staff-ul de la Steaua Roșie au avut rezultate negative.

Problemele cu jucătorii sârbi vin după ce tenismenii Grigor Dimitrov și Borna Coric, care au participat la Adria Tour, au fost depistați cu coronavirus. (Detalii AICI)

+2 FOTO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Marius Șumudică, euforic după egalul spectaculos cu campioana Turciei: „N-am văzut-o niciodată aşa pe Galata!”

Presa catalană a luat foc după ce Real Madrid a preluat şefia în La Liga: „Liderul VAR!" și „Made in Madrid!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează