INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHINA

54 de milioane cu aripi » Witsel a acceptat salariul colosal de la Tianjin și pentru compania sa aviatică

Articol de - Publicat joi, 12 ianuarie 2017 00:00

Când a plecat de la Zenit, belgianul Axel Witsel a dat la o parte oferta lui Juventus, alegând 18 milioane de euro pe sezon la Tianjin Quanjian.

" Oferta din China era imposibil de refuzat", a declarat mijlocașul în vârstă de 27 de ani. "Cu ceea ce câștig acum, voi putea garanta securitatea financiară a familiei mele. Astăzi, dar și pentru generația viitoare".

Witsel, căsătorit în 2015 cu românca Rafaella Szabo, nu a preferat China doar pentru salariul net de 54 de milioane în trei ani. Valonul s-a gândit și la compania aviatică LindSky Aviation. "La sfârșitul carierei, vreau să-mi continuu viața în afara fotbalului. De aceea, investesc din 2014 în LindSky", a spus el presei bruxelleze. "Și, în afara banilor, îmi aduc mereu și carnetul cu adrese".

"Axel va fi director general"

"Am vrut China pentru oportunitățile ce vor apărea în acest business. Decizia mi-a fost influențată și de LindSky", a afirmat jucătorul într-un interviu pentru cotidianul financiar L'Echo. Iar actualul director general al companiei, Gamal Khaldi, a explicat:

"Chiar înainte ca Axel să primească oferta din China, știam că viitorul nostru este acolo. E o piață de aproape 1,4 miliarde de locuitori. Clasa chineză de mijloc e tot mai bogată și călătorește tot mai mult"

Khaldi a dezvăluit că "în câțiva ani, îi voi ceda locul lui Witsel. El va fi CEO la un moment dat". Și Axel a confirmat: "Într-o zi, mi-ar plăcea să conduc LindSky Aviation".

15.000.000 €a primit Axel Witsel la semnătură de la clubul chinez Tianjin Quanjian

78 de selecțiia adunat Witsel din 2008 la "naționala" Belgiei, pentru care a marcat 8 goluri

2 antrenori românia avut Witsel: Boloni (2008-2010, la Standard) și Lucescu (2016, Zenit)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează