INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

A căzut un mit! Sergio Ramos NU a văzut niciun cartonaș roșu în 2018

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 31 decembrie 2018 17:07

Sergio Ramos (32 de ani), recunoscut drept unul dintre cei mai duri fundași din Europa, a terminat anul 2018 fără a primi vreun cartonaș roșu.

Sergio Ramos și-a făcut debutul la seniori în februarie 2014. Primul cartonaș roșu l-a văzut în septembrie 2005, la scurt timp după transferul de la Sevilla la Real Madrid. Au urmat 12 ani în care spaniolul a fost eliminat de 24 de ori. Blestemul s-a rupt în 2018.

Ultimul cartonaș roșu primit de căpitanul campioanei Europei a fost primit în decembrie 2017, contra lui Atheltic Bilbao. În cele 24 de partide jucate în 2018 a fost avertizat de 5 ori cu cartonașul galben, dar nicio dată nu a fost trimis mai devreme la cabine.

24de cartonașe roșii a văzut Sergio Ramos din momentul transferui la Real Madrid

0cartonașe roșii are Ramos în cele 161 de apariții pentru naționala Spaniei

Vezi și:

Robert Lewandowski a dezvăluit echipa de la care vrea să se retragă » Contractul cu Bayern îi expiră în 2021

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează