INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Un candidat la președinția Barcelonei are un mesaj special pentru Messi: „Mă voi uita în ochii lui și îi voi spune: «Clubul nu te poate plăti»”

Lionel Messi (33 de ani) Sursa foto: Imago
Lionel Messi (33 de ani) Sursa foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 12:23 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 13:37

Emili Rousaud, candidat la președinția clubului Barcelona, a declarat pentru cotidianul Sport că acesta este convins că l-ar putea convinge pe Lionel Messi (33 de ani) să își prelungească contractul cu un proiect sportiv important și crede că nivelul salariului nu contează pentru superstarul argentinian. 

Lionel Messi poate semna cu orice echipă din acest moment deoarece a intrat în ultimele șase luni de contract, iar argentinianul este dorit de Pep Guardiola la Manchester City și de conaționalul său, Mauricio Pochettino, la Paris Saint-Germain. 

Candidat la președenția Barcelonei, Emili Rousaud și-a prezentat planurile pentru a-l convinge pe Lionel Messi să nu părăsească formația de pe Camp Nou: „Nu a vrut să părăsească clubul din motive economice, ci din cauza lipsei de performanță. Îl voi privi în ochi și îi voi spune: Salariul tău este nesustenabil. Clubul nu te poate plăti, dar îți promit că vom construi un nou proiect cu tinere talente.”

Un candidat la președinția Barcelonei are un mesaj special pentru Messi: „Mă voi uita în ochii lui și îi voi spune: «Clubul nu te poate plăti»”
Emili Rousaud, candidat la președenția Barcelonei. Sursa foto: Imago

Erling Haaland și Kylian Mbappe, jucătorii doriți de Rousaud la Barcelona

Din cauza pandemiei provocate de noul coronavirus, FC Barcelona nu trece prin cea mai bună perioadă din punct de vedere finanicar, dar Rousaud este convins că îl poate aduce pe Erling Haaaland de la Borussia Dortmund dacă va câștiga alegerile de pe 24 ianuarie: „Consilierul meu Josep Maria Minguella a vorbit cu agentul lui Haaland, Mino Raiola, pentru a afla condițiile în care ar veni și am început să discutăm. Pentru un jucător ca el, un club ca al nostru i-ar oferi un palmares excelent.”

Un candidat la președinția Barcelonei are un mesaj special pentru Messi: „Mă voi uita în ochii lui și îi voi spune: «Clubul nu te poate plăti»”
Sursa foto: Imago

O altă țintă a lui Rousaud este campionul mondial Kylian Mbappe, jucătorul celor de la PSG: „Barcelona are ceva foarte important care poate atrage orice jucător: un tricou cu o greutate imensă, cunoscut în întreaga lume.”

VIDEO. Discursul lui Lionel Messi după ce a câștigat al 6-lea Balon de Aur

Citește și alte știri despre Barcelona:

Irezistibilul Messi! Altă bornă impresionantă după victoria Barcelonei cu ultima clasată

Messi, campanie fabuloasă: Portarii se laudă cu golurile încasate de la el! Ce cadou a primit fiecare goalkeeper învins de argentinian și de ce a fost „sărit” Bălgrădean

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
2528389220528911
Ionut Costache  •  04 Ianuarie 2021, 15:56

Nu prea inteleg logica acestui candidat. deci, Barcelona nu are bani sa sustina salariul lui Messi, dar are pt Haaland sau Mbappe, la care sub 150 mil nici nu intra cluburile in discutii (plus ca, cu siguranta, ei nu vin pe salarii de 10 - 15 mii pe sezon, doar pt greutatea tricoului, ci cer miloane bune)... Messi nu mai e la 20 de ani sa il duca cu zaharelul cu proiecte de viitor, cu tineri care cresc ca manjii pe langa el. Cu atat mai mult cu cat nici acum, cand clubul e in cea mai proasta perioada dintodeauna, ei nu stiu cum sa scape de jucatorii din ograda proprie (vezi Puig si Alena). Daca erau destepti si isi tineau talentele de la La Masia acum aveau in lot jucatori ca D. Olmo, A. Garcia, Grimaldi, Tiago Alcantara, Bellerin sau Ad. Traore.

elgabri
elgabri  •  04 Ianuarie 2021, 14:59

Ar insemna sa se puna in genunchi in fata lui Messi

Vezi toate comentariile (2)
Comentează