INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO UNDER 19

A fost blat Bulgaria?! » Trei înfrîngeri şi un fost portar arestat pentru că ar fi încercat să-i corupă pe internaţionali înaintea turneului

Articol de - Publicat luni, 04 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 03 august 2014 23:03

Un fost portar, Daniel Ghiaurov, a fost arestat pe motiv că ar fi încercat să corupă mai mulţi internaţionali înaintea turneului final


Personajele: Daniel Ghiaurov, fost portar de juniori, retras la 20 de ani, trei prieteni şi mai mulţi jucători din "naţionala" Under 19 a Bulgariei care se pregăteau pentru Euro 2014. Locaţia: o benzinărie din Praveţ, aproape de cantonamentul lotului.

Acolo, Ghiaurov şi amicii săi le-ar fi propus internaţionalilor să blătuiască meciurile pe care urmau să le susţină la turneul final din Ungaria (19-31 iulie). Aşa cel puţin susţin Federaţia şi selecţionerul Alexander Dimitrov, care a şi renunţat la unul dintre jucători, "implicat în mai multe contacte dubioase".
Arestat vineri şi eliberat 24 de ore mai tîrziu, Ghiaurov pretinde că e curat: "Eu doar i-am întrebat pe băieţi dacă-şi caută echipă. Apoi le-am urat succes la Euro şi ne-am despărţit".

Epilog: în Ungaria, bulgarii au pierdut toate trei meciurile disputate în grupa B, din care au făcut parte, fără să înscrie vreun gol! 0-3 cu Germania, 0-1 cu Ucraina, 0-1 cu Serbia. Au fost ultimii!


"Povestea asta a afectat jocul băieţilor mei. Vorbim de nişte puşti... Presiunea asupra lor a fost teribilă"
Alexander Dimitrov, selecţioner Bulgaria U19

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
valiza.epo
valiza.epo  •  04 August 2014, 09:30

Tinand cont de nivelul fotbalului bulgar, tinerii au avut chiar rezultate peste asteptari!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează