INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

A încălcat toate regulile pandemiei » Festin ilegal, fără mască și cu fete, în casa unui jucător de la Juventus

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 02 aprilie 2021 12:33 / Actualizat vineri, 02 aprilie 2021 12:54

Weston McKennie, 22 de ani, a încălcat restricțiile din pandemie, organizând o petrecere la care au fost și colegii Dybala și Arthur. Vecinii au chemat poliția, care a spart distracția.

Un jucător de la Juventus s-a gândit să profite de pauza meciurile interțări din preliminariile CM și să organizeze o petrecere, acasă. Weston McKennie a sfidat restricțiile impuse de pandemie și i-a invitat pe colegii Paulo Dybala și Arthur, dar și alte persoane care au deranjat vecinii. 

„Nu cred că să fii fotbalist faimos îți dă dreptul de afli deasupra regulilor. Am ieșit la 22:30 să plimb câinele și am văzut un șir de mașini parcate în stradă și un grup, fără mască, la poartă!", povestește un martor.

Martor: „Au mai fugit

Același vecin scandalizat a dezvăluit pentru Corriere della Sera că „erau un Mercedes cu număr spaniol, multe Jeep-uri și apoi au venit și câteva taxiuri cu femei tinere. Având în vedere că nu se permit cine cu prietenii, iar carantina începuse deja, am decis să sun la 112. Carabinierii spun că au identificat zece persoane? Mi se par puțini, cred că au mai fugit. N-am nimic cu McKennie, mi se pare un profesionist și un băiat liniștit. Eu sunt fan Juventus și de aceea îmi pare rău. Însă, în loc să se preocupe de ceea ce arată în teren, americanul e mai mult cu mintea la distracție.”

Campioana Italiei a decis să-i scoată din lot pe cei trei pentru derbyul de mâine cu Torino, anunță Corriere dello Sport. Arthur era oricum accidentat și ar fi ratat meciul, iar Dybala nu evolua titular.

18,5milioane de euro trebuie să plătească Juventus, în trei rate, lui Schalke, plus 6,5 milioane ca eventuale bonusuri, pentru Weston McKennie

Citește și alte știri internaționale:

Roberto D'Aversa i-a analizat pe Dennis Man și Valentin Mihăilă: „Sunt jucători diferiți”

Fredy Guarin, arestat » Era drogat și beat! Și-a luat la bătaie tatăl în propria casă din Columbia

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează