INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECES

A murit fostul antrenor al lui Real Madrid, legendă la Deportivo La Coruña

Arsenio Iglesias a încetat din viață / Captură Youtube@ DeportivoLaCoruna
Arsenio Iglesias a încetat din viață / Captură Youtube@ DeportivoLaCoruna

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2023 17:18 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 17:46

Arsenio Iglesias, fost jucător și antrenor la Deportivo La Coruña, cu o experiență și pe banca lui Real Madrid, a încetat din viață astăzi, 5 mai, la vârsta de 92 de ani.

Fotbalul spaniol e în doliu după moartea unui nume important din istoria lui Deportivo La Coruña. Arsenio Iglesias Pardo, fotbalist reprezentativ al galicienilor în anii '50, ulterior devenit antrenor și considerat unul dintre întemeietorii „SuperDepor”, s-a stins din viață la 92 de ani.

Pe banca lui Depor, Arsenio Iglesias a cucerit un trofeu, Copa del Rey, în 1995. I-a antrenat pe „Los blanquiazules” în mai mule rânduri, prima oară între 1982 și 1985 și ultima oară între 1992 și 1995. Un an mai târziu, bifa o scurtă experiență pe banca lui Real Madrid, echipă în plină criză în acea perioadă.

Real Madrid regretă profund dispariția lui Arsenio Iglesias, un jucător legendar și un antrenor care a pregătit echipa noastră în sezonul 1995-1996. Real își exprimă afecțiunea e și transmite condoleanțe colegilor, cluburilor pe la care a trecut și tuturor celor dragi.

- Comunicat Real Madrid

Fost atacant, Iglesias a evoluat pe „Riazor” între 1951 și 1957, perioadă în care a reușit 32 de goluri în 135 de partide. Ca jucător, a mai fost legitimat la Deportivo Fabril, FC Sevilla, Granada, Oviedo și Albacete, în timp ce ultima experiență ca antrenor a bifat-o între 2005 și 2008, pe banca naționalei Galiciei, o reprezentativă neafiliată FIFA sau UEFA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Fostul fundaș de la Real Madrid, victima rasismului în meciul de Cupă? „M-a numit maimuță. Arbitrul nu a avut curaj să ia vreo măsură” + Adversarii îl acuză că minte

VIDEO + FOTO Incidente grave în semifinala Cupei Portugaliei » Antrenorii s-au insultat: „M-am săturat de diavoli cu fețe de îngeri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează