INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

A pierdut vestiarul?! » Bild anunţă: ”Jucătorii lui Bayern s-au plîns de antrenamentele lui Pep Guardiola”

Guardiola caută soluții pentru minicriza lui Bayern
Guardiola caută soluții pentru minicriza lui Bayern

Articol de - Publicat miercuri, 16 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 aprilie 2014 09:09

Tehnicianului spaniol i s-a reproşat ”scăderea calităţii şi a intensităţii şedinţelor de pregătire, reflectată în criza de formă a vedetelor echipei”.

A fost de ajuns o minicriză pentru ca statuia lui Pep Guardiola la Bayern să sufere primele fisuri. După 0-3 cu Dortmund, al doilea eşec într-un campionat deja adjudecat, tabloidul Bild a punctat ieri cauzele derapajului munchenezilor.

Cea mai şocantă: "Unii jucători şi preparatorii fizici s-au plîns de antrenamentele lui Guardiola. Acestea nu mai au calitatea şi intensitatea cu care-i obişnuise". Urmarea? "Forma multora dintre vedete a stagnat sau a înregistrat o pantă descendentă".

Pep arătat cu degetul de propriii jucători?! Cert e că şi el şi-a recunoscut greşeala de a fi declarat campionatul încheiat. "Dintr-o dată, motivaţia jucătorilor a dispărut. Au tratat meciurile ca pe nişte antrenamente", susţine Bild.

Tabloidul îi reproşează tehnicianului spaniol şi prea multele modificări în primul unsprezece: "Cu Hoffenheim a făcut 7 schimbări, la Manchester 8, cu Augsburg 7, iar în returul cu englezii, iarăşi 8. Şi echipa şi-a pierdut ritmul".

17 milioane de euro brut anual, circa 9 milioane net, e salariul pe care i-l plăteşte Bayern lui Guardiola conform contractului scadent în 2016

3 trofee a cîştigat deja Pep cu Bayern: Supercupa Europei, Mondialul cluburilor şi Bundesliga

"Sînt aici ca să ajut. Dacă Bayern nu vrea asta, ne strîngem mîinile şi nu-i nici o problemă" (Pep Guardiola, ieri, la conferinţa de presă)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
polistul68
polistul68  •  17 Aprilie 2014, 09:35
Postat de cristian08 pe 17 Aprilie 2014, 00:39

....il vad in proportie de 90% la Barcelona din vara...

Eu zic ca nu se duce...la barca trebuie schimbate generatiile...e greu...sa reconstruiesti, si nus tiu daca el si-ar asuma riscul...

supersolo
supersolo  •  17 Aprilie 2014, 01:56

e oboseala...la nivelul la care se joaca in Germania nu e de mirare si mai ales ca mai au cupa si champions league.....e timpul sa ridice cadenta sau vor cadea in abis ...Bayern nu doreste numai titlul ...doreste ca castige tot....si cu ei nu e de glumit ...intretinerea si sponsorii ai costa o gramada de bani....in cazul in care vor castiga iar ...le creste bugetul...si uite asa o ajung pe Manchester City din urma ....:)))...problema in champions e ca au ramas echipe tari ...si orice greseala costa scump la acest nivel....

cristian08
cristian08  •  17 Aprilie 2014, 00:39

....il vad in proportie de 90% la Barcelona din vara...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează