INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

A rezistat doar 4 luni » Sevilla l-a demis pe Vincenzo Montella! Cine va fi pe banca andaluzilor până la finalul sezonului

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de Alex SladaruJURNALISPORT - Publicat duminica, 29 aprilie 2018 16:14

Vincenzo Montella (43 de ani) a fost concediat de conducerea Sevillei în urma eșecului din campionat suferit de formația sa vineri seară împotriva celor de la Levante, scor 2-1.

Decizia șefilor grupării andaluze vine în urma seriei nefaste de 9 meciuri consecutive fără victorie înregistrate în toate competițiile (4 remize și 5 înfrângeri).

28 de meciuria disputat Sevilla sub îndrumarea lui Vicenzo Montella, dintre care a reușit 11 victorii, 7 remize și 10 înfrângeri.

Montella a petrecut 4 luni la cârma Sevillei, înlocuindu-l în luna decembrie pe Eduardo Berizzo, A izbutit calificarea istorică în fața celor de la Manchester United pe Old Trafford, unde echipa andaluză s-a impus cu scorul de 2-1 în manșa secundă a optimilor Ligii Campionilor, după o remiză albă pe "Ramón Sánchez-Pizjuán".

7este locul pe care italianul a lăsat echipa din Andaluzia, ultimul care duce spre fazele preliminare din Europa League.

Montella fusese dat afară în iarna anului trecut de la AC Milan tot din cauza rezultatelor slabe.

Joaquín Caparrós va sta pe banca tehnică a Sevillei până la finalul sezonului curent, în care mai sunt de desfășurat 4 etape.

sursa: skysports.com

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează