INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Vedeta lui Manchester United care riscă să intre la pușcărie » Ce gest inconștient a putut face

Aaron Wan-Bissaka (stânga)
Foto:GettyImages
Aaron Wan-Bissaka (stânga) Foto:GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 august 2021 13:07 / Actualizat vineri, 20 august 2021 13:54

Aaron Wan-Bissaka (23 de ani) riscă să fie închis, după ce a fost prins conducând fără permis în Anglia.

Internaționalul englez a fost prins în Stockport la volanul bolidului său, un Lamborghini Urus în valoare de aproximativ 200.000 de euro, în timp ce conducea fără a avea însă permis.

Acesta avea permisul suspendat, astfel că a săvârșit o infracțiune care prevede o pedeapsă maximă de șase luni de închisoare cu executare.

Cu toate acestea, fotbalistul poate scăpa ușor, deoarece pedeapsa minimă pe care poate să o primească este munca în folosul comunității, anunță DailyMail.

Manchester United, debut perfect de campionat

United a început excelent noul sezon de Premier League. „Diavolii” au învins-o categoric pe Leeds, 5-1, într-un meci în care Bruno Fernandes a izbutit un hattrick, iar Paul Pogba a oferit patru pase decisive.

United a arătat fioroasă în primul meci al noului sezon din Premier League. Victima „diavolilor” a fost Leeds, echipa construită după chipul și asemănarea lui Marcelo Bielsa. Cu 72.000 de spectatori în tribune - premieră de la startul pandemiei - Manchester United n-a avut emoții pe Old Trafford.

Bruno Fernandes, una dintre vedetele lui Solskjaer, a prins o zi de excepție, marcând de trei ori. N-au ratat șansa de a perfora poarta lui Leeds nici Greenwood și Fred, astfel că Manchester United a pornit așa cum spera în noul sezon, în care lupta cu rivala City se anunță a fi palpitantă. 

Paul Pogba a ieșit și el la rampă, bifând nu mai puțin de 4 pase decisive.

Lupte de stradă înainte de Manchester United - Leeds

Au fost momente reprobabile pe străzile din Manchester înainte de meci. Presa britanică a relatat despre evenimentele huliganice care i-au avut protagoniști pe suporterii celor două echipe, care s-au bătut între ei în oraș înainte de startul meciului.

Citește alte știri despre fotbalul internațional:

Răzvan Lucescu, surprins de egalul scos de echipa sa cu Rijeka: „Trebuia să fie 4-1”

Florin Andone, despre accidentarea suferită anul trecut: „Am trecut prin tot infernul unui fotbalist, dar am învins!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează