INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Absență de marcă pentru Manchester City în partida cu Liverpool » Aguero nu este recuperat în totalitate și nu va putea evolua în turul din sferturile Champions League

Sergio Aguero
(foto: Guliver/Getty Images)
Sergio Aguero (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 12:19

Manchester City nu se va putea baza pe Sergio Aguero în deplasarea de la Liverpool, din manșa tur a sferturilor de finală din Champions League.

Atacantul argentinian se află încă în recuperare după o accidentare la genunchi suferită la meciul cu Chelsea de la începutul lunii martie, câștigat de ”cetățeni”, cu scorul de 1-0. Din pricina acestei probleme medicale, Aguero a ratat partidele cu Stoke City și Everton, dar și meciurile naționalei Argentinei, contra Italiei și Spania.

Înaintea partidei contra lui Liverpool, Pep Guardiola a confirmat că golgheterul echipei sale nu va putea evolua în partida de pe Anfield, staff-ul medical al lui City luând decizia de a-l menține sub observație, înaintea derby-ului contra lui Manchester United, ce se va disputa sâmbătă.

”Aguero nu este apt de joc. A rămas în Manchester, nu a făcut deplasarea cu echipa. Vom vedea dacă va putea evolua în weekend, este mult mai bine, dar am vorbit cu doctorii și în continuare se simte puțin inconfortabil”, a fost declarația managerului lui City.

În condițiile în care vârful sud-american nu va fi în lotul echipei, Guardiola se vede nevoit să-l introducă în atac pe Gabriel Jesus, revenit și el recent după două luni de pauză, care va fi susținut de benzile Sane și Sterling.

Sergio Aguero, în vârstă de 29 de ani, este cel mai bun marcator al celor de la Manchester City în acest sezon. Argentinianul a reușit 30 de goluri în 37 de partide în toate competițiile pentru echipa care ocupă primul loc în Premier League.

surse: skysports.com, goal.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează