INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Acord total pentru Zlatan Ibrahimovic » Ce salariu și ce tricou va avea la AC Milan

Ibrahimovic, 38 de ani, a înscris șapte goluri după restartul Seriei A, contrbuind decsiv la clasarea Milanului pe locul 6 // foto: Guliver/gettyimages +45   FOTO
Ibrahimovic, 38 de ani, a înscris șapte goluri după restartul Seriei A, contrbuind decsiv la clasarea Milanului pe locul 6 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 28 august 2020 10:58 / Actualizat vineri, 28 august 2020 12:34

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) va câștiga 7 milioane de euro plus bonusuri și va purta numărul 9 la AC Milan. Suedezul a semnat pe un singur sezon.

UPDATE 12:30 - Zlatan „cere” numărul 11 la AC Milan

Atacantul suedez a postat pe contul oficial de Instagram o fotografie în care numărul purtat sezonul trecut, 21, este transformat în 11. Semn că nu #9 îi este pe plac. „Așa cum spuneam, abia mă încălzesc, Milan”, a scris Ibra.

Acord total pentru Zlatan Ibrahimovic  » Ce salariu și ce tricou va avea la AC Milan
foto: Instagram @ iamzlatanibrahimovic

Știrea inițială - Zlatan Ibrahimovic va continua la AC Milan

Zlatan Ibrahimovic continuă la Milan în condițiile pe care le-a impus agentul Mino Raiola. Acordul total cu echipa lui Pioli, anunțat astăzi de Gazzetta dello Sport, îi asigură la aproape 39 de ani un salariu excelent. Suedezul va încasa șapte milioane de euro net fără bonusuri în următorul sezon (a semnat până în iunie 2021) la rossoneri. 

Și va primi și numărul 9, purtat ultima oară de Piątek. Va deveni cel mai bine plătit fotbalist din lot, peste portarul Donnarumma, șase milioane de euro!

„Liniștea dinaintea furtunii”, anunța Zlatan

Atacantul, întors în ianuarie în Serie A din MLS, a câștigat trei milioane în 2020 la Milan, reușind să-i convingă pe șefii „Diavolului” să-i mărească substanțial acordul. Prin înțelegerea trecută (în cazul prelungirii acesteia) ar fi primit doar 5 milioane în noua stagiune. 

Filmulețul postat joi seară pe Instagram, cu mesajul „Liniștea dinaintea furtunii”, a lăsat să se intuiască acordul iminent. Ibra vine mâine la Milano pentru a relua pregătirile cu Pioli, antrenorul de care s-a simțit foarte legat. Doar croatul Ante Rebic, împrumutat de la Frankfurt, a dat mai multe goluri ca el în campionat.

11 goluri și 5 assisturia reușit Ibrahimovic în 1.509 minute adunate din 20 de meciuri la Milan în 2020. În total pentru rossoneri, are 67 de goluri și 29 de pase decisive în 105 apariții

Citește mai multe știri din Serie A:

Clauza secretă a lui Ajax în transferul lui Răzvan Marin la Cagliari, în Serie A

Decizie surprinzătoare la Inter! Specialiștii, contraziși: cine va antrena echipa în sezonul următor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
viorelpreda
viorelpreda  •  28 August 2020, 13:14

Pacat il asteptam la Dinamo.

bazinga
bazinga  •  28 August 2020, 13:05
Postat de realcf pe 28 August 2020, 12:31

Sa dai un salar asa mare ptr. un jucator de 38 de ani... comisch!!!

COMISH se scrie cu K, daca vrei sa fii smecher, asa, pentru cultura ta generala !Lasa germana pentru cei care o vorbesc si scriu corect !Scrie pe limba lui Viorel si Vulpitza !AIA SUNTEM NOI, ROMANII, OK ?

bazinga
bazinga  •  28 August 2020, 13:03

Abia la 50 de ani se va descatusha ! Pare nemuritor, se crede nemuritor si etern...dar nu este !O SA IL RUPA CINEVA DEFINITIV SI ATUNCI E FINITA LA COMEDIA! Are gura cam mare si prea se crede miezul ! Enerveaza pe multa lume si o cam cauta cu lumanarea !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează