INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

REZUMAT VIDEO. AC Milan, ce start! Victorie și cu Sampdoria, chiar și fără Ibrahimovic! Clasament Serie A

AC Milan, al doilea cel mai bun start din istorie, cu opt victorii în primele zece etape, foto: Guliver/gettyimages
AC Milan, al doilea cel mai bun start din istorie, cu opt victorii în primele zece etape, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 07 decembrie 2020 10:14 / Actualizat luni, 07 decembrie 2020 10:22

AC Milan, al doilea cel mai bun start din istorie, cu opt victorii în primele zece etape. În lipsa lui Zlatan Ibrahimovic, rossonerii au o medie mai bună a punctelor și golurilor reușite pe meci în Serie A. 

AC Milan a rămas neînvinsă după vizita la Genova (2-1 cu Sampdoria) și păstrează avansul de 5 puncte de locul 2, ocupat de rivala din oraș. Trupa lui Pioli n-a mai pornit atât de lansat în Serie A din 1954-'55. În acel sezon, a reușit nouă victorii în primele zece etape, cu una mai mult decât în prezent. 

CLASAMENT SERIE A: Inter și Napoli sunt principalele urmăritoare pentru AC Milan

Are cel mai bun golaveraj, la egalitate cu Napoli (+14), iar în defensivă doar Juventus și Verona stau mai bine, cu 8 goluri primite, față de 9 ale liderului. Și atacul înscrie constant în 2020 într-o serie pornită tot după un joc cu Doria, 0-0 pe San Siro. Chiar și când Ibrahimovic lipsește!

Antrenorul lui AC Milan: „Tinerii mă surprind prin maturitate" 

Au marcat duminică seară Kessié, din penalty, și Castillejo, la doar 34 de secunde de la intrarea pe teren. Media golurilor și a punctelor realizate pe meci de rossoneri este mai mare fără Zlatan. Opt succese și patru remize în 12 partide din 2020, cu 26 de goluri înscrise (medie 2,17), față de 18 victorii, 7 egaluri și 3 înfrângeri în 28 de întâlniri, cu 60 de goluri (medie 2,14). 

E adevărat că, în absența suedezului de 39 de ani, Milan învinge chinuit, pe „Luigi Ferraris" și-a creat numai două mari ocazii. „Avem o echipă adevărată și vom încerca să câștigăm toate meciurile. Știu că nu va fi posibil, dar tinerii pe care mă bazez mă surprind prin maturitate!", explică antrenorul Pioli. De când a izbucnit pandemia, Milan a adunat 56 de puncte (cele mai multe) și 71 în întreg anul. 

 

30 de meciuricu gol marcat este noua seria record a Milanului în Serie A. Rossonerii au reușit în total 70 de goluri

12 partide la rândau rossonerii cu cel puțin două goluri înscrise în campionat. Au șapte victorii în în deplasare consecutive

Citește și alte știri din Serie A:

Gazzetta dezvăluie: Radu Drăgușin, curtat de semifinalista Ligii Campionilor! Ce șanse are să continue la Juventus

VIDEO Ce reușită, Răzvan Marin! A fugit cu cinci adversari în spate! Primul gol în Serie A

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează