INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATALANTA - MILAN 0-2

AC Milan s-a întors în Liga Campionilor după 7 ani de absență. Ce urmează pentru echipa lui Pioli

AC Milan revine la masa bogaților, prinzând locul 2 în Serie A, foto: Imago
AC Milan revine la masa bogaților, prinzând locul 2 în Serie A, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 24 mai 2021 12:53 / Actualizat luni, 24 mai 2021 13:08

După șapte ani de absență, AC Milan revine la masa bogaților, prinzând locul 2 în Serie A. În premieră, Lombardia va avea trei echipe în grupele competiției.

După ce a condus o bună parte campionatul, Milan a tremurat pentru locul de Ligă, pe care însă l-a obținut câștigând duelul cu Atalanta (2-0). Rossonerii au încheiat chiar pe 2 și s-au întors, după șapte ani de absență, la masa bogaților. 

Astfel, Lombardia va avea în premieră trei cluburi în grupele competiției, Inter și învinsa lor de duminică completând tabloul.

Gurile de tun ale lui Milan: Kessié, 13 goluri! Ibrahimovic, 15

„Misiune îndeplinită. Sunt emoționat și fericit. Am demonstrat încredere și echipa a crescut mult, cu mulți tineri și o jumătate de campionat fără Ibra, atingându-și, meritat, obiectivul. Mi-a fost teamă de locul 5, dar am gândit mereu pozitiv", a mărturisit antrenorul Stefano Pioli. 

„Dubla" lui Kessié, din două penaltyuri, a făcut diferența la Bergamo, mijlocașul ivorian fiind al doilea marcator (13 goluri) al lui AC Milan după Zlatan Ibrahimovic. Pioli rămâne pe San Siro, mai rămâne să fie convins și Donnarumma să prelungească.

16 victorii în deplasareare Milan în acest campionat, nou record în Serie A. Doar Real (2011-'12) și Man. City (2017-'18) au mai atins performanța în Top 5 campionate din Europa

Gattuso, demis la miezul nopții pe Twitter! Napoli a ratat grupele Ligii în ultima etapă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează