INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN - INTER 0-2

AC MILAN - INTER 0-2// VIDEO Intercity la viteză maximă » Inter visează să câștige Serie A după victoria cu Milan: „Asta e echipa pe care o aştept!”

Articol de - Publicat duminica, 22 septembrie 2019 11:04

Inter a câștigat derby-ul cu rivala AC Milan, 2-0, depăşind accidentul din Liga Campionilor. „Ne-a motivat meciul cu Slavia şi avem o idee clară în ambele faze. Să se tot certe Lukaku şi Brozovici dacă înscriu!”, a spus antrenorul Antonio Conte. 

Inter nu cedează şefia Seriei A nici după „Il Derby della Madonnina”, navigând cu punctaj maxim după patru etape. Remiza de marţi din Ligă, 1-1 cu Slavia Praga, pare să fi fost doar un accident de traseu pentru nerazzurri, care au tranşat net ciocnirea cu Milan (2-0). Dincolo de golurile lui Brozovici şi Romelu Lukaku, au mai nimerit trei bare, prin D'Ambrosio, Politano şi Candreva, au avut şi un gol corect anulat cu VAR şi etalează pretenţii solide la titlu. 

„Facem diferenţa ca grup” 

„Asta e echipa pe care o aştept! Dacă vrem am dovedit că putem. Meciul cu Slavia ne-a motivat şi avem idei clare în ambele faze. Am ţinut să fac figură frumoasă la primul derby, eu nu dorm pentru echipa mea. Nu am jucători ce fac diferenţa singuri, ci ca grup. Victoria ne măreşte încrederea, dar nu trebuie să ne relaxăm. Să se mai certe Lukaku şi Brozovic şi să tot am astfel de probleme dacă apoi şi marchează!”, a declarat Conte. Aluzia era la conflictul din vestiar la partida cu praghezii, când belgianul i-a reproşat croatului lipsa implicării. 

L-a reinventat pe Lukaku 

Lukaku, care a închis tabela cu capul din centrarea lui Barella, i-a întors complimentele antrenorului. „Am o relaţie foarte specială cu Conte, chiar îmi doream un tehnician de acest tip, capabil să mă motiveze şi să mă ajute la 26 de ani în fiecare zi. Sunt foarte bucuros că am ajuns la Inter, am reacţionat bine după Slavia, dar este prea devreme să vorbim despre acum scudetto”, a declarat, într-o italiană impecabilă, pivotul belgian.  

7 derby-urila rând fără eşec, 4 victorii şi 3 remize, are Inter în Serie A. Din martie 1999 n-a mai reuşit o serie atât de lungă contra Milanului

„Am jucat de la egal la egal în prima repriză, dar după primul gol primit nu am mai fost uniţi şi ne-am pierdut echilibrul. Inter e mai expertă, iar noi am reacţionat dezorganizat şi prea emotiv, fără maturitate” 
Marco Giampaolo, antrenor AC Milan

Citește și:

Efectul eşecului de la Cluj: Simone Inzaghi în pericol să fie demis! Gennaro Gattuso e favorit să-i ia locul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  22 Septembrie 2019, 12:03

Slaba echipa Milan-pentru campionatul italian-cu toate ca are cativa jucatori buni!Iar Inter giocata bene!Prin comparatie,se poate vedea cam ce joaca...Slavia-aia minimalizata de fcsb-isti!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează