INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO

LAZIO // Efectul eşecului de la Cluj: Simone Inzaghi în pericol să fie demis! Gennaro Gattuso e favorit să-i ia locul

Articol de - Publicat sambata, 21 septembrie 2019 15:53

Lazio a pierdut la debutul în Europa League, 1-2 cu CFR Cluj, și ar putea rămâne fără Simone Inzaghi. Antrenorul s-a certat cu Ciro Immobile, care voia să joace şi în Europa League, şi de aceea l-a lăsat la Roma, stricând atmosfera din vestiar. Simone riscă să fie înlocuit cu Gennaro Gattuso.

Lazio stă pe un crater de vulcan în pericol iminent de erupţie. Înfrângerea de la Cluj cu CFR, venită la fel ca împotriva lui SPAL după ce a condus, l-a pus pe Simone Inzaghi într-o poziţie foarte delicată. Presa italiană scrie despre ameninţarea unei demiteri, Gennaro Gattuso fiind favorit să îi ia locul pe banca biancocelestilor.

L-a înfuriat pe Immobile

Antrenorul e acuzat pentru alegerile proaste făcute, prin care şi-a pierdut încrederea senatorilor din echipă şi vestiarul. Cea mai contestată decizie a fost de a-l lăsa la Roma pe Immobile. 

Golgeterul capitolin a şi insistat să joace în Europa League, Inzaghi s-a opus şi atunci Ciro ar fi răbufnit, chiar la ultima şedinţă de pregătire!, refuzând să zboare în România şi stricând mai mult atmosfera în lot. „În plus, lui Simone i se reproşează că a adus nume controversate în stafful medical, devenit tot mai mare ca număr”, a dezvăluit Sportmediaset. 

Citește și: Îl ajunge pe Maldini! Buffon egalează recordul italian de meciuri la echipele de club

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  22 Septembrie 2019, 12:06

Meciul de la Cluj Napoca a fost identic cu cel din campionat-cu Spal-unde la fel,in prima repriza Lazio a jucat bine,pentru ca in a doua repriza sa fie... vraiste!Deci... boala e cronica!

spartcapus
spartcapus  •  21 Septembrie 2019, 19:08

Immobile nu e ala care anul trecut le-a dat fcsbeilor gol din toate pozitiile posibile sau imposibile? Respect!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează