INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

AC Milan și-a prezentat noul antrenor, Sinișa Mihajlovici: "În Italia nu există nici un proiect mai important decît acesta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2015 14:59

AC Milan l-a prezentat astăzi pe antrenorul Sinișa Mihajlovici, cel care va conduce formația italiană în noul sezon din Serie A.

Noul tehnician al rossonerilor se declară încrezător în echipa sa și consideră că AC Milan a făcut transferuri foarte bune pînă în acest moment.

"Milan este un club de top. Este și mai interesant pentru mine deoarece vin aici ca un fost rival al clubului (n.r. a jucat la Inter)".

În 2010, Mihailovici declara: "Eu așa sînt făcut, poate greșesc... Pot să și mor de foame, ar fi greu de refuzat, dar dacă aș primi o ofertă nu aș putea s-o accept, aș refuza. Nu aș putea să antrenez Milanul niciodată! Am petrecut 4 ani la Inter, sînt interist".

Acum, Mihajlovici speră să readucă Milanul în prim-planul fotbalului european: "Echipa a trecut printr-o perioadă mai grea, dar avem tot ce ne trebuie pentru a readuce zîmbetul pe fața suporterilor noștri.

Campania noastră de transferuri a fost una foarte bună pînă în acest punct. În Italia nu există nici un proiect mai important decît acesta. Cînd întîlneam Milan din postura de jucător aveam un foarte mare respect", a declarat Mihajlovici.

Totodată, AC Milan a reușit în această perioadă de mercato să-i transfere și pe Luiz Adriano (Șahtior) și Carlos Bacca (Sevilla).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
travka
travka  •  03 Iulie 2015, 19:38

n-as putea sa antrenez Milanul niciodata sunt interist,....alta *** zisa antrenor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

titelb
titelb  •  03 Iulie 2015, 17:43
Postat de cpt.ahab pe 03 Iulie 2015, 15:27

Imagine cu doua fosile, plus un interist care n-a vrut sa moara de foame!:)))))))

Mihailovici a ajuns antrenor la Milan pe cand Mutu, adversarul lui in timpul meciului Lazio - Chelsea din 2003, n-a ramas decat cu scuipatul sarbului.

eucutine
eucutine  •  03 Iulie 2015, 17:25

Familia Addams. https://pmcvariety.files.***.com/2013/10/addams-family.jpg?w=670&h=377&crop=1

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează