INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Efectul Mbappe! Un star de la PSG vrea la Real Madrid, alături de francez

Achrag Hakimi/ foto Imago Images
Achrag Hakimi/ foto Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 24 februarie 2024 17:31 / Actualizat sambata, 24 februarie 2024 18:01

Achraf Hakimi, fundașul dreapta de la PSG, vrea să se întoarcă la Real Madrid, clubul care l-a crescut.

Bun prieten cu Mbappe, marocanul vrea să îl urmeze pe francez la Madrid, potrivit goal.com. Kylian i-a anunțat deja pe cei de la PSG că va pleca liber la vară și ar urma să ajungă la Real.

Sevilla reclamă Real Madrid TV pentru campania de defăimare la adresa arbitrilor
LA LIGA
Sevilla reclamă Real Madrid TV pentru campania de defăimare la adresa arbitrilor

Hakimi vrea la Real Madrid

Hakimi s-ar întoarce astfel la echipa de la care a plecat în fotbalul mare și la care a strâns 17 meciuri, înainte să plece la Borussia Dortmund. După doi ani în Bundesliga, sub formă de împrumut, s-a întors la Real Madrid, care l-a vândut la Inter, în 2020, pentru 43 de milioane de euro.

După doar un an în Serie A, a fost transferat de PSG pentru 68 de milioane de euro. A câștigat două titluri alături de parizieni și e aproape de al treilea.

La fel ca atunci când a plecat, Hakimi ar fi concurent pe post cu Dani Carvajal la Real Madrid, dacă spaniolul ar rămâne la echipa madrilenă până în 2025, atunci când iberici ar urma să îi facă o ofertă lui Hakimi.

Ultimul moft al lui Kylian Mbappe

Kylian Mbappe (25 de ani) și-a negociat cu Real Madrid și drepturile de imagine și a înregistrat la Uniunea Europeană, ca marcă proprie, gestul făcut după ce înscrie un gol, dar și frazele celebre rostite de-a lungul carierei. Cine îl copiază pe atacantul care va pleca de la PSG liber de contract în vară, riscă amenzi mari.

Înainte să semneze contractul pe cinci sezoane cu Real Madrid, Kylian Mbappe s-a asigurat și în privința drepturilor sale de imagine.

Potrivit Gazzetta dello Sport, care citează L'Equipe, atacantul lui PSG a făcut o mutare originală: și-a rezervat dreptul de copyright asupra modului în care își celebrează golurile, cu mâinile încrucișate la piept, dar și câteva din faimoasele sale citate ori sloganuri.

La Oficiul pentru Proprietate Intelectuală al Uniunii Europene a ajuns și solicitarea dreptului de autor pentru fraze care-l caracterizează.

VIDEO. Premier GSP » Pe cine ar prefera Pantilimon ca adversar, Mbappe sau Haaland?

Citește și:

Barcelona a demolat-o pe Getafe. Lecție tactică predată de Xavi
LA LIGA
Barcelona a demolat-o pe Getafe. Lecție tactică predată de Xavi
A jucat la Mondialul din Qatar, acum e condamnat la închisoare pentru că i-a spart capul cu o piatră unui șofer de camion
CONDAMNARE
A jucat la Mondialul din Qatar, acum e condamnat la închisoare pentru că i-a spart capul cu o piatră unui șofer de camion

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează