INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AZERBAIDJAN

Adrian Mutu, din nou criticat dur la Baku: „Conduce echipa spre prăpastie și dă speranțe false suporterilor”

Adrian Mutu/ foto: Facebook @Neftchi Baku
Adrian Mutu/ foto: Facebook @Neftchi Baku

Articol de - Publicat luni, 27 noiembrie 2023 15:31 / Actualizat luni, 27 noiembrie 2023 15:39

Elchin Jafarov, un cunoscut analist TV azer, l-a făcut praf pe Adrian Mutu, după remiza (1-1) de acasă cu Araz: „Astfel de antrenor nu ar trebui să lucreze niciodată la Neftchi. Mutu continuă experimentele fără succes. Nu avem nevoie de un astfel de fotbal!”

Adrian Mutu nu are decât o victorie cu Neftchi în ultimele patru etape și s-a depărtat la zece puncte de liderul Qarabag, după 14 etape. După remiza de duminică, antrenorul român a fost luat din nou în colimator de presa azeră. Un cunoscut analist de la Sport Info TV, Elchin Jafarov, l-a criticat pentru ceea ce arată formația din Baku, ajunsă pe locul al șaselea.

Jafarov: "Neftchi se află într-o situație fără ieșire"

„Din păcate, trebuie să observăm că experimentele fără succes continuă la Neftchi, ce era considerată cândva echipa fanion din Azerbaidjan. Aceste experimente, care au provocat nervi în rândul fanilor și al comunității fotbalistice, nu au adus niciun rezultat pentru mai mulți ani la rând. 

Acum e limpede că Neftchi a ajuns într-o situație neajutorată. Dacă nu ar fi fost așa, unii oameni ale căror nume nu sunt evaluate pozitiv de comunitatea fotbalistică n-ar avea ce căuta la Neftchi. Ultimul meci a dovedit iar că străinii aduși cu surle și trâmbițe au oferit speranțe false și nu au dat randamentul așteptat", a început atacul asupra lui Mutu.

"Va ajunge să lupte pentru a rămâne în prima ligă"

Același analist a declarat că nu înțelege stilul pe care tehnicianul de 44 de ani: „Neftchi trece prin cele mai grele zile din ultimii ani și dacă va continua la fel se va lupta să nu ajungă la retrogradare! Mutu transmite în exterior un mesaj optimist, dar echipa lui marchează puțin și spune că vrea să termine munca începută la Neftchi. Noi nu avem nevoie de fotbalul lui, iar fanii nu merită asemenea eșecuri".

17meciuri are Adrian Mutu ca antrenor al lui Neftchi, înregistrând 6 succese, 4 egaluri și 7 înfrângeri, golaveraj 20-19

Citește și

Pe marginea prăpastiei! Septupla campioană a Franței a ajuns pe ultimul loc. „Sperăm să nu fie acesta finalul. Este o catastrofă!”
FRANȚA
Pe marginea prăpastiei! Septupla campioană a Franței a ajuns pe ultimul loc. „Sperăm să nu fie acesta finalul. Este o catastrofă!”
Ratare de pomină! Ce scriu italienii după evoluția lui Pușcaș și ce note au primit el și Drăgușin la Genoa
ITALIA
Ratare de pomină! Ce scriu italienii după evoluția lui Pușcaș și ce note au primit el și Drăgușin la Genoa

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează