INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Adrian Ursea, fără victorie în 2021 cu Nice: „Am fi putut și ar fi trebuit să fim mai nemiloși”

Adrian Ursea FOTO IMAGO
Adrian Ursea FOTO IMAGO

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2021 11:22 / Actualizat duminica, 10 ianuarie 2021 11:43

OGC Nice, echipa antrenată de Adrian Ursea (53 de ani), a remizat cu Metz, scor 1-1, în al doilea meci al anului, iar tehnicianul român a fost mulțumit de jocul prestat de formația sa.

Partida dintre Metz și Nice disputată pe Stade Municipal Saint-Symphorien s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. În minutul 16, arbitrul a acordat penalty pentru trupa lui Adrian Ursea după consultarea VAR. Amine Gouiri a executat lovitura de la 11 metri și a deschis scorul pentru Nice.

Cu 10 minute înainte de finalul partidei, gazdele au restabilit egalitatea, după golul marcat de John Boye, iar echipa lui Adrian Ursea rămâne fără victorie în 2021. În primul meci al anului, Nice a pierdut cu Brest, scor 2-0.

Adrian Ursea: „Am fi putut și ar fi trebuit să fim mai nemiloși”

„Cred că am avut o primă repriză foarte bună. Am reușit să punem la punct tot ce am pregătit. Din păcate, în a doua repriză, în unele momente ale meciului am pierdut controlul. Cei de la Metz au reușit să profite și au restabilit egalitatea. 

În a doua repriză am fi putut și ar fi trebuit să fim mai nemiloși, iar dacă am fi marcat al doilea gol, victoria ar fi fost a noastră”, a declarat Adrian Ursea după finalul meciului.

Antrenorul român a fost mulțumit de prestația formației sale, chiar dacă Nice nu a obținut toate cele trei puncte: „Performanța echipei a fost interesantă, iar fiecare jucător și-a făcut datoria pe teren. Mi-a plăcut mult spiritul echipei, dorința de a pune în aplicare ceea ce am pregătit. Jucătorii au jucat simplu, nu au complicat lucrurile”.

Adrian Ursea, fără victorie în 2021 cu Nice: „Am fi putut și ar fi trebuit să fim mai nemiloși”
FOTO IMAGO

Meciul cu Bordeaux, „extrem de important”

Echipa lui Adrian Ursea va înfrunta Bordeaux în prima etapă din retur, pe teren propriu, iar meciul se va disputa pe 17 ianuarie, de la ora 16:00.

Următorul meci va fi extrem de important. Luăm lucrurile pas cu pas pentru a ne recăpăta calmul și încrederea. Acesta este scopul nostru, iar la final vom pune pe foaie tot ce am realizat. Totul depinde de noi. Dacă vom fi mai eficienți, vom câștiga următoarele meciuri.
- Adrian Ursea, antrenor OGC Nice

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Românii, victimele lui Erman Toroglu! Turcul care l-a jignit pe Șumudică, atacuri la Mircea Lucescu: „Să-i dăm o țâță! Vorbește prost, își bate joc de noi”

Prima victorie a lui Mauricio Pochettino pe banca celor de la PSG » Titular depistat cu COVID-19 înainte de meci

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează