INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Românii, victimele lui Erman Toroglu! Turcul care l-a jignit pe Șumudică, atacuri la Mircea Lucescu: „Să-i dăm o țâță! Vorbește prost, își bate joc de noi”

Erman Toroglu +15   FOTO
Erman Toroglu

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2021 09:16 / Actualizat duminica, 10 ianuarie 2021 11:10

Erman Toroglu, 72 de ani, fost fotbalist și arbitru turc, în prezent analist TV în Turcia, a fost protagonistul unui atac rasist la adresa lui Marius Șumudică. 

Toroglu l-a numit pe tehnicianul român „un țigan circar”, totul pe fondul neînțelegerilor financiare dintre Șumudică și Gaziantep. „Acel antrenor e un circar. Nu am văzut de mult un așa actor. Nu am mai văzut așa ceva. Unde se crede? Se comportă ca un țigan, un țigan!”, a spus Toroglu despre Șumudică, într-un derapaj rasist extrem de grav la adresa românului

Ender Bilgin, moderatorul emisiunii, a intervenit: „Vă rog, nu puteți spune asta”. Nu a reușit să își înduplece invitatul, care a continuat cu limbajul incalificabil: „Ce să nu spun, fraților? Cum să îi spun, cerșetor?”. 

După o pauză publicitară, lucrurile s-au mai calmat, Toroglu recunoscându-și greșeala: „Le cer scuze rromilor. Trebuie să știe că eu chiar îi iubesc foarte mult”. Prea târziu. Conform presei din Turcia, televiziunea va avea de pătimit.

Erman Toroglu l-a atacat și pe Mircea Lucescu

Cu ani în urmă, Erman Toroglu a fost unul dintre cei mai aprigi contestatari ai lui Mircea Lucescu, în perioada în care „Il Luce” ocupa funcția de selecționer al naționalei Turciei.  

Pe 7 octombrie 2017, după ce Turcia fusese învinsă clar de Islanda, scor 0-3, Toroglu a răbufnit: „Lucescu, Demiroren și Arda Turan luați-vă de mână și părăsiți fotbalul turcesc! Nu spun «dispăreți» pentru că sunt un gentleman”, a tunat Erman Toroglu în cotidianul Fotomac.

Un an mai târziu, pe 18 noiembrie 2018, Turcia pierdea împotriva Suediei, 0-1, înfrângere care a echivalat cu retrogradarea în urna a 3-a din Liga Națiunilor. „Lucescu să-l aducă și pe fiu-său”, l-a ironizat Erman Toroglu pe Lucescu, care a continuat apoi cu un atac mult mai dur.

Erman Toroglu, despre Mircea Lucescu: „Să-i dăm o țâță”

„Ne face să suferim privind naționala și ne distruge. La conferințele de presă doar se plânge, profesorul copiilor plânge. Să-i dăm o țâță! Vorbește așa prost, își bate joc de noi. Ajunge! Chestia cu întinerirea echipei e o farsă. Nu contează vârsta, trebuie să joace cei mai buni. Am hrănit copiii înainte?”.

VIDEO Marius Șumudică intermediază afaceri cu fistic la Gaziantep: "M-a sunat un prieten să-i fac legătura"

Citește și alte știri despre Marius Șumudică: 

Marius Șumudică, subiectul unui scandal rasist în Turcia: „Un circar! Se comportă ca un țigan”

Sar scântei la Gaziantep! Bașkanul clubului, răspuns-fulger pentru Marius Șumudică: „Ce lipsă de respect? Știți cât mi-a cerut?”

Marius Șumudică dă tot din casă, după atacul bașkanului: „N-am vrut să dezvălui asta, dar mi-a ridicat mingea la fileu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
1295745607278467
Iosif Dorel Brumar  •  11 Ianuarie 2021, 10:46

APROPO, VOI , CEI CARE VERIFICATI POSTARILE, NU VI SE PARE O TRIVIALITATE ,,SA-I DAM TATA'' ???!!! SAU SUNTETI TURCI ?!!!

1295745607278467
Iosif Dorel Brumar  •  11 Ianuarie 2021, 10:42
Postat de archibald pe 10 Ianuarie 2021, 17:50

Toti ne bat si toti ne injura ... ptr ca cei care conduc acesta tara nu au coloana! Cand a fost necazul lui Cotescu a sarit imediat Erdogal acum ... nicio reactie! Cum isi apara statul roman cetatenii? Vai de mama noastra!

NU STATUL TREBUIE SA INTERVINA, CI FEERATIA DE FOTBAL, COMISIA DE ARBITRII !!!

1295745607278467
Iosif Dorel Brumar  •  11 Ianuarie 2021, 10:39

*** ASTA DE ,,***'', NICI SA-L STEARGA LA FUND PE LUCESCU NU POATE AVEA ONOAREA ?! ESTE O SCURSURA ANONIMA, CARE VREA SA IASA IN FATA , DAR ESTE MAI PROST DECAT ESTE PREVAZUT IN DEX ACEST CUVANT ?!!! AM INTELES CA ACUM ESTE *** (ist) TV ... POSIBIL ?!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează