INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GAZIANTEP

Sar scântei la Gaziantep! Bașkanul clubului, răspuns-fulger pentru Marius Șumudică: „Ce lipsă de respect? Știți cât mi-a cerut?”

Marius Șumudică, alături de șefii lui Gaziantep / Sursă foto: Facebook Gaziantep +15   FOTO
Marius Șumudică, alături de șefii lui Gaziantep / Sursă foto: Facebook Gaziantep

Articol de - Publicat sambata, 09 ianuarie 2021 16:40 / Actualizat sambata, 09 ianuarie 2021 17:16

Mehmet Büyükekşi, președintele lui Gaziantep, a intervenit în direct la TV, dezvăluind discuțiile cu Marius Șumudică: „El și stafful său câștigă acum 1,2 milioane. Este adevărat că i-am cerut o reducere”. 

Scandalul produs de declarațiile la cald date de Șumudică, după 1-2 cu Sivasspor, se amplifică. Acuzațiile antrenorului român și-au găsit imediat ecou la președintele lui Gaziantep, iar Mehmet Büyükekşi a intervenit în direct la televiziunea A Spor: 

„Banii pe care-i plătim lui și celor din staff sunt 1,2 milioane euro, el ne-a cerut 1,6 milioane plus bonusuri. I-am zis despre situația actuală și l-am rugat pentru o reducere. Unde este lipsa de respect? Cere contract, contract, contract după fiecare meci. El își arogă tot succesul, se poate întâmpla vreodată așa ceva? 

Dacă avem succes, este și rezultatul jucătorilor, dar și a managementului! Nu joacă el singur și câștigă meciurile! Este adevărat că i-am cerut 10 la sută discount, asta-i situația.  În condițiile în care fotbalul turc stă prost cu banii, tribunele sunt goale, nu sunt venituri din publicitate. Nimeni nu vorbește atâta despre contract. Ne susținem antrenorul și îl respectăm, dar explicațiile lui sunt greșite”. 

Șumudică e contrazis de bașkan: „Doar noi suntem cu banii la zi în Turcia”

Bașkanul a continuat: „Ceea ce face el aduce ghinion. În toată Turcia, suntem unicul club care plătim la zi salariile și primele. Chiar și Barcelona trece prin criză, trebuie să înțeleagă

A primit cartonaș galben, am plătit, a încasat și roșu, la fel, mereu am fost alături de el. Când a dat primele din buzunar a spus că a fost gestul lui, de aceea i-am sugerat să ne ajute cu o reducere. I-am făcut o ofertă și așteptăm răspunsul lui. Abia atunci va fi clar dacă va continua sau nu”.

Marius Șumudică negociază cu Al Shabab

Marius Șumudică are parte de un sezon excepțional în Turcia, dar ar putea să schimbe echipa în cel mai scurt timp! Nemulțumit de atitudinea șefilor săi cu privire la discuțiile despre o prelungire a contractului său, scadent în aprilie, și în același timp tentat de ofertele bănoase venite din Golf, Șumi pare să fi cedat. Recunoaște că ar putea pleca în curând la Al Shabab, pe care a mai antrenat-o între iunie 2018 și iunie 2019.

Sunt în discuții cu Al Shabab, unde am mai fost. Am vorbit cu președintele, mi-a făcut o ofertă, suntem aproape, există posibilitatea unei colaborări foarte curând. Când primești o ofertă de 6-7 ori mai mare decât aici, e normal să te gândești. E logic, viața antrenorului este foarte scurtă 
- Marius Șumudică, despre oferta de la Al Shabab

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Sivasspor - Gaziantep 2-1

+11 FOTO

Citește și alte știri despre Marius Șumudică și Gaziantep: 

Marius Șumudică, dezlănțuit la adresa conducerii după înfrângerea cu Sivasspor: „Nu pot lucra cu persoane care nu mă respectă! Totul e o minciună. O s-o sun pe soţia mea să-mi trimită bani”

SIVASSPOR - GAZIANTEP 2-1. Marius Șumudică pierde primul meci după 15 etape! Gaziantep a avut 1-0 în minutul 4 după golul lui Maxim

SIVASSPOR - GAZIANTEP. VIDEO Alex Maxim e de neoprit în Turcia! A marcat un supergol în minutul 4

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
141365743797979
Robin Green  •  10 Ianuarie 2021, 02:14

Sa-l ia nea jiji la fcsb si sa-l plateasca cu zer de oaie.

rooster_adevarat
rooster_adevarat  •  09 Ianuarie 2021, 21:26

O mare parte e pt translatorul de portugheza, ca deh, Sumi-gol are memoria mica, nu s-a lipit altceva de el

unudoi3
unudoi3  •  09 Ianuarie 2021, 21:24
Postat de melcul_furios pe 09 Ianuarie 2021, 19:44

La final de zi Sumudica are dreptate. Echipa a terminat pe locul 5 in liga a doua inainte sa vina el, a luat o nou promovata si acum este pe podium iar patronul ii propune un contract redus. Nu e treaba nimanui sa inteleaga ca are patronul probleme, daca nu poate sa tina echipa sa declare ca ei doar vor sa supravietuiasca in prima divizie si nu isi doresc performanta, ca nu isi permit primele locuri sau cupe europene.

e clara treaba ,cap ai ,minte iti mai trebuie...

Vezi toate comentariile (36)
Comentează