INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMICAL // TURCIA - UCRAINA 0-0

Mircea Lucescu, atacat violent după un nou insucces: "Trebuie dat afară! Ne distruge, doar se plânge, să-i dăm o țâță!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2018 12:08

Mircea Lucescu, selecționerul Turciei, se apără în fața celor care-i cer insistent demisia: ”Presa turcă trăiește doar din polemică. Știu să-mi fac meseria, am o istorie în spate și am riscat lucrând în această manieră”.

Mircea Lucescu a încheiat anul la naționala Turciei cu o remiză albă marți, 0-0 în amicalul contra Ucrainei, promovată în Liga A a Națiunilor. Prilej pentru comentatorii sportivi să-i ceară din nou să plece.

"Trebuie dat afară imediat! Lucescu nu mai are fani în Turcia", a spus Hıncal Uluç la emisiunea "Minutul 90".

"Ne face să suferim privind naționala și ne distruge. La conferințele de presă doar se plânge, profesorul copiilor plânge. Să-i dăm o țâță! Vorbește așa prost, își bate joc de noi. Ajunge! Chestia cu întinerirea echipei e o farsă. Nu contează vârsta, trebuie să joace cei mai buni. Am hrănit copiii înainte?", l-a ironizat Erman Toroğlu, analist TV și fost arbitru.

"Îmi respect munca, nu țin de contract"

Antrenorul român a contraatacat la conferința de presă, după ce a fost provocat, spunându-se că nu mai știe fotbal și nu a venit decât pentru bani:

"Criticile vin de la persoanele incompetente, ce au contribuit la această situație. Ei nu ajută naționala să devină mai bună. Presa turcă trăiește doar din polemică și cu atacuri. N-am nevoie de aprecierile lor. Știu să-mi fac bine meseria, am o istorie în spate, rezultate și succese.

E o chestie de respect pentru munca mea, nu de contract. Știu că risc lucrând într-o astfel de manieră, vom vedea dacă voi reuși să construiesc o echipă bună. Mai avem trei luni la dispoziție să pregătim viitoarele preliminarii".

 

"Sper ca bătrânii să facă parte din grup, să nu mai avem accidentați. Mereu au fost probleme, așa că am apelat la tineri. În martie sper să păstrăm stilul de joc cu Suedia și Rusia, având și mai multă experiență"

"M-am bucurat să văd 8 dintre jucătorii mei de la Șahtior la naționala Ucrainei. Joacă foarte bine și fac asta de 4-5 ani. Merită calificarea și ar trebui să fie un exemplu pentru noi. Altfel ne pierdem timpul"

"Jucătorii n-au contracte cu federația ori cu naționala, trebuie să vină din iubire pentru fotbalul turc și pentru fani. Eu de acest spirit am nevoie la echipă, nu doar să vină când și când pentru propria imagine"
Mircea Lucescu, selecționer Turcia

4 victorii, 6 remize și 7 înfrângeri are Mircea Lucescu la naționala Turciei, cu care mai are contract până la 30 iunie 2019

Vezi și: Mircea Lucescu iese din nou la atac după ce Turcia a retrogradat în Liga Națiunilor: "Dacă n-ar fi fost un arbitru român, ar fi ieșit scandal mare"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
caminero
caminero  •  22 Noiembrie 2018, 09:46
Postat de dinamo_fan pe 21 Noiembrie 2018, 13:21

Turcii injura pe oricine la orice rezultat negativ iar la un rezultat pozitiv esti zeu. dovada desprinderii inca incomplete de evul mediu.

Exact! După ce o să înceapă preliminariile Euro cu 4 victorii din 4 meciuri, ziariștii o să ceară iarăși să li se taie mîna cu care au gîndit asemenea prostii (că creier, ioc!)

vlad.dracul
vlad.dracul  •  21 Noiembrie 2018, 21:35

Il /\/\uce i-a păcălit pe turci, le ia banii de pomană, ăştia s-au prins că-i hîrsîz şi nu mai ştiu cum să scape de el.

st.il.
st.il.  •  21 Noiembrie 2018, 16:26
Postat de tonyys pe 21 Noiembrie 2018, 13:18

Asa-i trebuie *** lucescu pt ca nu stie cand sa se retraga, nu-i suficient ca uefa a trebuit sa schimbe sistemul de acordare a ghetei de aur dupa ce lucescu si securitatea fabricau golgheteri de carton gen mateut, acum s-a ajuns ca toti turcii il injura pe lucescu.

Cuuum ?. Toți turcii îl înjură pe nea mircea ?...Nu pot să cred !. Da' ce-a făcut bre ???......(c-a vorbit în limba franceză pe înțelesul tuturor...turcilor)...:D

Vezi toate comentariile (8)
Comentează