INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică dă tot din casă, după atacul bașkanului: „N-am vrut să dezvălui asta, dar mi-a ridicat mingea la fileu”

Marius Șumudică (49 de ani) oferă informații noi despre conflictul fără perdea pe care îl are cu Mehmet Büyükekşi, președintele lui Gaziantep. +15   FOTO
Marius Șumudică (49 de ani) oferă informații noi despre conflictul fără perdea pe care îl are cu Mehmet Büyükekşi, președintele lui Gaziantep.

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 ianuarie 2021 19:18 / Actualizat sambata, 09 ianuarie 2021 19:37

Marius Șumudică (49 de ani) oferă informații noi despre conflictul pe care îl are cu Mehmet Büyükekşi, președintele lui Gaziantep. 

  • După meciul pierdut cu Sivasspor, scor 1-2, Marius Șumudică l-a atacat pe președintele luI Gaziantep, nemulțumit de oferta pe care i-a făcut-o și de declarațiile oferite în presa din Turcia. Detaliile sunt AICI!
  • Mehmet Büyükekşi, președintele lui Gaziantep, a intervenit în direct la TV, și l-a contrazis pe Marius Șumudică. 

Marius Șumudică nu a rămas dator și a dat detalii noi de la negocieri. Spune că oamenii din conducere au discutat întâi cu jucătorii, fără a-l întreba dacă intră în planurile lui de viitor. Șumi spune că își va duce contractul la bun sfârșit, apoi sunt șanse mari să părăsească formația. 

Marius Șumudică, dezvăluiri de la negocierile cu Gaziantep

„De vreo săptămână, conducerea a început să discute cu unii dintre jucătorii care termină contractele. Le-a propus o diminuare cu 20%, printre ei se numără și Toșca sau Junior Morais, sunt vreo 7-8 jucători. Au rămas perplecși, au venit la mine, mi-au zis că au făcut performanță, au adus bani la club, cum e posibil așa ceva. Am rămas un pic uimit. Mi se părea logic să discute întâi cu mine, poate pe unii dintre ei nu îi voiam”, a declarat Marius Șumudică, la TV Telekom Sport. 

Probleme financiare la echipa lui Marius Șumudică

„Spunea că eu câștig 920.000 de euro. Eu am 6 inși în staff, toți sunt plătiți din suma asta. Vrea să îi inducă în eroare pe toți. Nu câștig suma asta, nu pot să îi plătesc cu 3.000 de euro pe lună, că altfel s-ar întoarce în România, la Voluntari, Clinceni, FCSB. Plus, antrenorii mei își plătesc casa unde stau din salariul lor. N-am vrut să dezvălui lucrurile astea, dar mi-a ridicat mingea la fileu”, a mai spus Șumudică.

VIDEO. Marius Șumudică vrea să revină la Rapid

Citește și alte știri despre Marius Șumudică: 

Sar scântei la Gaziantep! Bașkanul clubului, răspuns-fulger pentru Marius Șumudică: „Ce lipsă de respect? Știți cât mi-a cerut?”

Alex Maxim dezvăluie secretele din spatele succesului avut de Gaziantep: „Asta contează foarte mult”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
dinamo100
dinamo100  •  10 Ianuarie 2021, 08:25

Sumi o fi antrenor bun, dar este o gura sparta care se trezeste vorbind si cu rost si fara rost. Conducerea nu e obligata sa i ceara lui parerea privind modificarile contractuale ale jucatorilor.

ekneb
ekneb  •  09 Ianuarie 2021, 22:17

Ca sa impacam si capra si varza, nu vad alta solutie decat aceea ca sumudica sa semneze cu cortazero un contract in care sumi sa scrie dupa bunul sau plac salarul lui , cortazero va fi de acord!!! Cat vrea sumi... 5...10...100 de meleone... nu i bai, plata pe saptamana viitoare!!!

mandpv964
mandpv964  •  09 Ianuarie 2021, 22:09
Postat de robertino2 pe 09 Ianuarie 2021, 19:49

Dupa Sumudica, patronul unei fabrici nu poate angaja un muncitor daca nu e de acord maistrul principal.

Amice, daca patronul unei fabrici vrea sa angajeze un muncitor, il pune sa dea o proba de lucru cu maistrul principal....

Vezi toate comentariile (20)
Comentează