INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Mbappe a fost cel mai bun marcator la Mondial, dar își enervează oricum coechipierul: „Este deranjant, stresant”

Kylian Mbappe și Adrien Rabiot // foto: Guliver/gettyimages
Kylian Mbappe și Adrien Rabiot // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 decembrie 2022 09:54 / Actualizat miercuri, 28 decembrie 2022 10:54

Adrien Rabiot (27 de ani) a dezvăluit, amuzat, ce-l enervează la Kylian Mbappe (24), coechipierul din naționala Franței.

Kylian Mbappe este unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai lumii. Golgheter în Ligue 1, cel mai bun marcator de la Campionatul Mondial, unde a devenit vicecampion alături de naționala Franței, la care a jucat și Rabiot.

Mijlocașul lui Juventus a fost întrebat ce îl enervează la Kylian Mbappe. A răspuns, amuzat, că modul în care Mbappe își schimbă vocea la interviuri, adoptând un ton serios, grav, îl neliniștește.

Cinci jucători de la U Cluj primesc o șansă nesperată, după decizia radicală a lui Neagoe: „Am blocat discuțiile”
U CLUJ
Cinci jucători de la U Cluj primesc o șansă nesperată, după decizia radicală a lui Neagoe: „Am blocat discuțiile”

Cum îl enervează Kylian Mbappe pe Adrien Rabiot 

Mbappe mă enervează când își schimbă vocea la interviuri. Când suntem împreună, vorbește normal. Apoi, când e intervievat, își schimbă vocea inexplicabil. Este deranjant și stresant. Cred că toată lumea observă asta”, a precizat Rabiot, cu zâmbetul pe buze, pentru presa franceză.

Fiind unul dintre cei mai populari fotbaliști ai lumii, cu multe contracte de publicitate și o atenție uriașă asupra lui, Mbappe este foarte grijuliu la interacțiunea cu presa, punând preț pe vestimentație și pe modul în care se exprimă.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Ultima șansă » Mercato se apropie, iar Real Madrid e în criză de timp

Semifinalist de Campionat Mondial, trimis la echipa a doua a clubului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
Draconian
Draconian  •  28 Decembrie 2022, 13:45

un mare campion Mbappe, profesionist, e normal sa dea dovada de seriozitate cind vorbeste presei si televiziunii, d-aia Realu pune jos pe masa cash un MILIARD de euro sa-l ia de la PSG... asta e fotbalu mileniului 3, ai o parte mass-media unde trebuie sa fii foarte serios, e vorba de imaginea ta si a echipei pe care o reprezinti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează