INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AEK - PAOK 1-2 (0-0 ÎN TUR)

Răzvan Lucescu s-a întors în 2019, după ce a scos-o pe AEK din Cupă: „S-au bucurat de titlul care era al nostru"

Răzvan Lucescu
Foto: Imago
Răzvan Lucescu Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 10 februarie 2022 10:26 / Actualizat joi, 10 februarie 2022 12:07

Lucescu s-a mai revanșat o dată în fața lui AEK, controversata campioană din 2019, eliminând-o din „sferturile” Cupei Greciei, 2-1 în deplasare, după 0-0 în tur. PAOK joacă în semifinale cu Olympiakos

Ce răsturnare extraordinară, PAOK! Când s-a intrat în minutele de prelungire, era eliminată din „sferturile” Cupei Greciei. După 0-0 în tur, AEK avea 1-0 în manșa secundă și trecea în semifinale. Dar golurile lui Kurtici (90+5) și Mitriță (90+7), ambele spectaculoase, i-au oferit calificarea lui PAOK.

Ronaldo Deaconu a semnat cu noua echipă: „Gata, am plecat din România”
TRANSFER
Ronaldo Deaconu a semnat cu noua echipă: „Gata, am plecat din România”

Răzvan Lucescu: „Eu spun întotdeauna adevărul. Nu atac oameni”

O altă ocazie pentru Răzvan Lucescu de a-și lua revanșa în fața lui AEK pentru titlul atât de controversat din 2019, cucerit în cele din urmă de formația ateniană. Antrenorul a amintit și miercuri seară de acea luptă pierdută la „masa verde”. Mereu se întoarce la momentul 2019.

Eu spun întotdeauna adevărul. Nu atac oameni. După primul meci, am afirmat că AEK a jucat ca o echipă mică. Totuși, AEK e un club mare, cu istorie și trofee, chiar dacă nici acum nu accept că în 2019 s-au bucurat de titlul care era al nostru”, a declarat Lucescu.

Răzvan Lucescu, două jocuri importante câștigate în ultimele minute

Răzvan e mulțumit de reacția jucătorilor. În două partide importante, disputate în trei zile, au fost conduși de fiecare dată și au întors scorul:

  • 2-1 cu Panathinaikos, alb-negrii punctând în minutele 77 și 88. 
  • 2-1 cu AEK, cu goluri în prelungiri (90+5 și 90+7)

„E incredibil ce s-a întâmplat. Am câștigat două derby-uri în câteva zile în ultimele minute. Asta demonstrează ce mentalitate avem. Suntem un grup puternic, care devine și mai tare. Am sărbătorit ambele goluri. La al doilea, toți au căzut peste mine”, a spus tehnicianul. 

În semifinale, PAOK va avea cea mai dificilă confruntare. Dublă manșă cu Olympiakos.

Alex Mitriță: „Golul meu a fost mai frumos”

Intrat în minutul 63 pe teren, Alex Mitriță a înscris pentru victorie. „Golul lui Kurtici a fost minunat, dar al meu a fost mai frumos", a declarat „tricolorul” la televiziunea elenă care a transmis meciul. Slovenul, dribling și bară-gol. Mitriță, dublă fentă și șut la colțul lung, în plasa laterală. 

Cum s-a transformat echipa în final? Nu e vorba doar de mine, toți cei care au intrat au dat prospețime echipei. La PAOK, nu contează doar primul 11, ci și cei de pe bancă. Suntem toți împreună
-Alex Mitriță, PAOK

VIDEO Rezumatul meciului AEK Atena - PAOK Salonik 1-2

Citește alte știri din fotbalul internațional: 

Ronaldo Deaconu a semnat cu noua echipă: „Gata, am plecat din România”

Atacați de românul vedetă la Haifa! Cine e Omer Atzili, golgeterul cu origini românești care va juca împotriva naționalei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  10 Februarie 2022, 14:49

Bravo PAOK!!! Bravo Mitriță!!! Mult RESPECT Răzvan Lucescu!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează