INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Aflat în negocieri cu Arsenal pentru prelungirea contractului, Alexis Sanchez a primit sugestii de la un coleg de națională

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 24 februarie 2017 22:48

Viitorul atacantului chilian Alexis Sanchez la Arsenal Londra este în continuare nesigur, după ce acesta nu a ajuns deocamdată la un acord cu clubul londonez în privința prelungirii actualului angajament.

Sanchez nu duce lipsă de oferte. Conform goal.com, Real Madrid, Juventus și AC Milan sunt interesate de serviciile jucătorului chilian în vârstă de 28 de ani. Mai mult decât atât, un număr de fani din Chile s-au angajat să organizeze o campanie a-l convinge pe atacantul de 28 de ani să părăsească Arsenal pentru un club care are ca obiectiv câștigarea de trofee majore.

Colegul lui Sanchez din naționala statului Chile, mijlocașul defensiv Gary Medel, îl sfătuiește pe acesta să părăsească gruparea londoneză și să aleagă Inter Milano, grupare la care activează Medel activează din august 2014.

"Toată lumea știe cât de valoros este Alexis. Face parte din categoria de jucători pe care orice echipă și-ar dori să îi aibă. Nu știu nimic despre viitorul lui, dar dacă îmi va cere informații despre Inter voi fi fericit să-i spun că suntem grup unit, cu un antrenor foarte bine pregătit și o conducere ambițioasă. Nu e ușor să găsesti un alt club asemănător în altă parte", a declarat Medel potrivit calciomercato.com

Alexis Sanchez a evoluat în acest sezon în 34 de partide în toate competițiile, înscriind 20 goluri și reușind 16 pase de gol. Pentru naționala statului Chile, a debutat în 2006 și a strâns 106 prezențe, marcând de 36 de ori.

Surse: calciomercato.com, goal.commetro.co.uk

 Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează