INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Aguero vrea să plece de la City! Gestul din week-end-ul trecut a întețit speculațiile

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 23 decembrie 2017 20:50

Atacantul argentinian Sergio Agüero ar putea pleca de la Manchester City la sfârșitul acestui sezon.

Potrivit The Mirror, el se simte marginalizat de Guardiola și și-ar dori să se transfere de la "cetățeni". Aceeași sursă susține că între cei doi ar exista tensiuni, aspect negat, însă de ambii. De altfel, tehnicianul spaniol a insistat că nu ar avea nicio problemă cu Aguero și chiar a declarat că speră că atacantul argentinian să rămână și din vară la formația sa.

Motivul principal pentru care Aguero nu este mulțumit de statutul său la Manchester City este faptul că prinde puține minute. Internaționalul argentinian nu și-a ascuns supărarea nici la victoria din week-end-ul trecut a lui City în fața lui Tottenham, când în momentul înlocuirii sale, în minutul 55, și-a aruncat de supărare mănușile pe jos.

În vârstă de 29 de ani, Aguero a venit la Manchester City de la Atletico Madrid în iulie 2011, "cetățenii" plătind la acea vreme 36 de milioane de euro. Vârful sud-american mai are contract cu formația antrenată de Pep Guardiola până în iulie 2019 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 65 de milioane de euro.

19partide a strâns Aguero în acest sezon în toate competițiile, reușind 13 goluri și 3 pase de gol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează